Odvaha a trocha nervov sa premenili na rozprávkovú trefu. Reč je o tipérovi mesiaca, ktorý pri vklade na svojom tikete síce zariskoval, ale odmenou mu bola výhra viac ako 31-tisíc eur.

Azda každý tipér si to niekedy skúsil. Dať na tiket veľa tutoviek a potom len dúfať, že favoriti zaberú.

Takmer každý tipér sa pri podobnej stratégii aj popálil, lebo aj tí najlepší z najlepších niekedy nemajú svoj deň a sľubne vyzerajúci tiket sa razom rozplynie. To však neplatí o šťastlivcovi, ktorý na TIPOSBET uzavrel tiket v hodnote 300 € a vyhral neuveriteľných 31 347 €!

POZRI SI VÝHERNÝ TIKET TU

Šťastný tipér si na svoj tiket vybral 24! zápasov, pričom sa vždy zameral na odvodené stávky počtu gólov. Vždy sa rozhodol pre jeden kľúč – v zápase padne viac ako 1,5 gólu.

Svoj tiket rozdelil do dvoch hracích týždňov, a tak sa stalo, že niektoré tímy sa na jeho tikete objavili aj dvakrát. Čo však bolo podstatné, vždy ho podržali.

A tak ako pribúdal jeden úspešný zápas za druhým sa zvyšovala aj šanca na jeho krásnu trefu. Najlepšie na tom je, že prakticky ani raz nemusel veľmi tŕpnuť. Neraz bolo do konca 1. polčasu vybavené.

Najväčšiu drámu mu priniesol zápas talianskej Serie A ešte z 27. 8. medzi Juventusom a Bolognou, kde druhý potrebný gól strelil domáci Vlahovič v 80. minúte. Ostatné zápasy boli „bezproblémové“.

VÍKENDOVÉ TIKETY S BONUSOM AŽ 100 €

Na konci dňa si mohol povedať, že trafil 24 zápasov a dočkal sa rozprávkovej trefy 31 347 €!

A čo ty? Takisto zvykneš tipovať odvodené stávky a tutovky? Na TIPOSBET nájdeš ponuku, z ktorej si vyberie každý.

CHCEM TIPOVAŤ