Hokejové majstrovstvá sveta trhali rekordy televíznej sledovanosti, ale zaujali aj inými spôsobmi. Napríklad v Tipose lákalo hráčov stierať počas MS v hokeji emisiu eŽrebu Hokejový duel. A nie je preto náhoda, že práve počas MS padla aj parádna výhra – 15 000 €!

Šťastným výhercom sa stal hráč s nickom pep***. Ten si počas hokejového šampionátu, azda aj v inšpirácii pri pozeraní sa na Juraja Slafkovského, Connora Bedarda či Davida Pastrňáka takisto zahral hokej. Ibaže v rámci stierania eŽrebu.

Za 1 €, čo je cena eŽrebu, si zakúpil Hokejový duel a následne sa pustil do stierania.

HTML tutorial

Po zakúpení eŽrebu sa mu na hracom poli objavilo päť pomyselných hráčov v dresoch, ktorí hrajú proti sebe zápas – Hokejový duel. Či zvolil taktiku pomalého zotierania, teda políčko po políčku alebo sa rozhodol zotrieť všetky polia hneď nevieme, jedno je však isté, keď videl výherné pole, musel sa cítiť ako českí hokejisti, čerství majstri sveta.

eŽreby

eŽreb Hokejový duel sa však stále oplatí hrať aj naďalej. Celkovo na hráčov čakajú tieto sumy:

Výhra o 1 gól prinesie výhru 2 €
O dva góly 10 €
O tri góly 100 €
O štyri góly 1 000 €
O päť gólov až 15 000 €

V prípade remízy sa vracia vklad 1 €

Bonusom je strelenie hetriku, za ktorý je výhra 5 €

A to stále nie je všetko. Ako to už v hokeji býva, môže prísť aj na nájazdy. Kto nájde toto políčko, má dve dodatočné strely.

A teraz ešte jedna dobrá správa pre milovníkov eŽrebov. Po konci hokejového turnaja sa o pár dní začne futbalový. A tak pre všetkých milovníkov hry je tu pripravený eŽreb Futbalový duel.

Hraj eŽreb Futbalový duel

HTML tutorial

Množstvo zábavy a krásne výhry, to sú eŽreby od Tiposu.