Najkratší mesiac roka je za nami, no a pre hráčku eri * * * mal doslova zlatú príchuť. V nedeľu krátko po poludní totiž vyhrala zlatý Multilevel jackpot v hodnote 37 294 €!

 Dátum 28. február. Hra Sevens & Fruits. Čas 12:45. Moment, kedy nastala obrovská radosť u hráčky s nickom eri * * *. Veď, akú inú emóciu mohol vyvolať zlatý Multilevel jackpot za viac ako 37-tisíc eur?

Aj ty máš rád sloty a pýtaš sa, ako sa prepracovať k zlatému jackpotu? Postup je jednoduchý.

Stačí, aby si hral na vybraných slotoch – od dodávateľov Synot, Kajot a Tech4Bet. Z ich každého otočenia sa ukladajú percentá do jackpotov, ktoré sú rozložené do troch úrovní.

Zlatý, strieborný a bronzový.

Stačí stávka hoc aj vo výške 50 centov na jeden spin a si v hre o skvelé ceny v Multilevel jackpotoch.

Najmenší bronzový sa pohybuje v desiatkach eur, aktuálna výška strieborného je viac ako 5 800 € a hoci sme len pred pár hodinami spoznali majiteľku zlatého Multilevel jackpotu, jeho aktuálna výška je už na hranici viac ako 14 000 € a neustále rastie!

Tak neváhaj, hraj aj ty Multilevel jackpoty a vytoč si tisícky eur exkluzívne na www.etipos.sk.

A nezabúdaj hrať ani o historicky najväčší EGT Jackpot. Čisto slovenský jackpot vo všetkých farbách môžeš hrať aj naďalej exkluzívne na www.etipos.sk, kde máš k dispozícii široký výber EGT hier. Spadeový, alebo ak chcete pikový, má hodnotu viac ako 37 000 €, čo je jeho najvyššia suma v histórii. Kto ho získa?

chcem hrať o jackpoty v kasíne