50 centov. Minca, ktorú vnímame ako samozrejmosť. Na tej slovenskej je vyobrazený Bratislavský hrad a štátny znak Slovenskej republiky. Na nemeckej Brandenburská brána, na írskej zas keltská harfa. Pozrite sa do peňaženky, nájdite svoju 50-centovku a skúste sa zamyslieť, čo všetko si za ňu môžete kúpiť. Nič veľké vám nenapadá? A pritom vie mať skvelé využitie. Podajte si tiket v hre LOTO, pripojte k nemu doplnkovú hru JOKER v hodnote 50 centov a ste v hre o historicky najvyšší jackpot!

Znie to priam neuveriteľne, ale jedna minca v hodnote 50 centov z vás môže spraviť rozprávkového boháča.

Jackpot v hre JOKER sa totiž vyšplhal na aktuálnu hodnotu 624 070,15 €! Ešte nikdy v histórii lotériových hier na Slovensku sa nestalo, aby bol taký vysoký.

Závratná suma sa dá skutočne dosiahnuť len za 50 centov. Touto mincou platíte, ak si chcete kúpiť jednu horalku. V prípade výhry v hre JOKER by ste však mali viac ako 1,2 milióna horaliek! Za 50 centov si kúpite sedem rožkov. Za viac ako 600-tisíc eur by si mohol výherca z plezíru dovoliť kúpiť 8 500 000 rožkov.

Možností, čo všetko by sa s touto sumou dalo spraviť, je neúrekom. Dostať sa k nej nie je síce najľahšie, šanca na výhru v hre JOKER je 1 : 1 000 000, ale ako sa hovorí, kto neriskuje, nevyhrá. Navyše, keď povážime, že historicky najvyšší jackpot v hre JOKER môže byť váš len za 50 centov.

Tak nezabudnite pri dnešnom vypĺňaní tiketov v hre LOTO, kde je mimochodom v 1. poradí suma 1 348 67,60 €, pripojiť aj doplnkovú hru JOKER. Možno práve vám sa dnes zmení život.

chcem hrať