V máji sa slovenským hráčom Eurojackpotu naozaj darilo. Spoločnosť TIPOS, ktorá prevádzkuje na Slovensku medzinárodnú lotériu Eurojackpot, eviduje za mesiac máj dve výhry v treťom poradí a jednu výhru v druhom poradí. Jeden hráč mal šťastie aj v doplnkovej hre Eurojackpot JOKER.

Už v prvom májovom žrebovaní Eurojackpotu sa začalo dariť slovenským hráčom. V žrebovaní, ktoré pripadlo na  utorok 2 mája, sa podarilo jednému našincovi získať výhru v treťom poradí vo výške 70 327,40 eura. Slovák, ktorý vtedy získal spomínanú výhru, uzatvoril svoju šťastnú stávku na jednom z predajných miest spoločnosti TIPOS v Bratislavskom kraji. Na tikete pre hru Eurojackpot vyplnil svojimi číslami tri hracie polia a stávku si ešte predplatil na 6 žrebovaní. Jeho vklad do hry bol 36 eur.

Ďalší Slovák si prišiel na svoje v žrebovaní Eurojackpotu, ktoré sa uskutočnilo v piatok 19. mája. Priala mu šťastena a vyhral v druhom poradí skvelých 905 688,50 eura. Za prvých päť mesiacov roku 2023 je to najvyššia výhra, akú získal slovenský hráč v lotérii Eurojackpot. Tento šťastlivec zabodoval so stávkou uzatvorenou na jednom z predajných miest spoločnosti TIPOS v Trnavskom kraji. Obsluhu terminálu požiadal o päťtipovú stávku v lotérii Eurojackpot, spoľahol sa pri tom na náhodný výber čísel, a k tomu si ešte zvolil účasť v doplnkovej hre Eurojackpot JOKER. Celú takúto stávku si ešte predplatil na dve žrebovania, a tak obsluhe terminálu zaplatil 22 eur.

V žrebovaní 19. mája sa tiež podarilo vyhrať ďalšiemu Slovákovi príjemných 50 000 eur v doplnkovej hre Eurojackpot JOKER. Výhru v prvom poradí v doplnkovej hre Eurojackpot JOKER získal vďaka stávke uzatvorenej na jednom z predajných miest TIPOSu v Košickom kraji. Na tikete pre hru Eurojackpot vyplnil tri hracie polia a označil aj možnosť zahrať si v doplnkovej hre. Celú stávku si ešte predplatil na dve žrebovania, a tak obsluhe terminálu zaplatil 14 eur.

O tom, že úspešne stávkovať na výherné čísla Eurojackpotu sa dá aj z pohodlia domova sa nedávno presvedčil jeden Slovák, ktorý vyhral 309 030 eur. Takáto výhru v treťom poradí Eurojackpotu sa mu podarilo získať v žrebovaní, ktoré pripadlo na utorok 23. mája. Úspešný slovenský hráč v deň žrebovania uzatvoril stávku prostredníctvom svojho hráčskeho účtu na internetovom portáli eTIPOS.sk. Na elektronickom tikete vyplnil svojimi číslami tri hracie polia pre lotériu Eurojackpot. Jeho vklad do hry bol teda 6 eur. Výhra 309 030 eur je najvyššia výhra v treťom poradí lotérie Eurojackpot, akú získal v tomto roku slovenský hráč. Zároveň je to doteraz najvyššia výhra v treťom poradí, akú získal slovenský hráč od spustenia lotérie Eurojackpot na Slovensku v októbri 2015.

Nechali ste sa inšpirovať eurojackpotovými úspechmi slovenských hráčov? Ak áno, aj v júni máte príležitosť hrať o lákavé výhry v lotérii Eurojackpot. Stačí si zvoliť výšku vkladu a počet žrebovaní, a ak sa dostaví požadovaný úspech, pravdepodobne strávite fantastické leto. Držíme vám palce!

chcem hrať