Váhaš čo s načatým dňom? Čo tak skúsiť šťastie v online kasíne eTIPOS.sk? Predstavíme ti ďalšie hry z nášho portfólia exkluzívnych hier, ktoré ťa zabavia a v prípade, že sa na teba usmeje šťastena, vieš si aj parádne prilepšiť. Veď naše kasíno je plné skvelých bonusov a jackpotov v hodnotách desiatok tisíc eur.

Simply  Hot XL 100

Simply Hot XL 100 je vzrušujúca nová kasínová hra, ktorá ťa zoberie na vzrušujúcu cestu svetom hazardných hier. S ohromujúcou grafikou a pútavou hrateľnosťou ponúka Simply Hot XL 100 možnosť zažiť vzrušenie z kasína bez toho, aby museli opustiť svoj domov. Herný slot je zasadený do futuristického sveta, podľa očakávania obsahuje množstvo vzrušujúcich symbolov a bonusových funkcií, vrátane symbolov scatter, divokých symbolov a roztočení zadarmo.

So šancou vyhrať veľkú výhru pri každom roztočení je ideálnou hrou pre skúsených aj začínajúcich hráčov. Video automat – Simply Hot XL 100 od poskytovateľa KAJOT ponúka rozloženie hernej mriežky 5×4 so 100 výhernými líniami a rozsahom stávok od 0,50 € do 500 €. Hráčom ponúka hrateľnosť s nízkou volatilitou s maximálnym výherným potenciálom až x388. Táto vzrušujúca hra obsahuje klasické ovocné symboly spolu s divokými a rozptylovými symbolmi na zlepšenie tvojich výherných príležitostí. Navyše ponúka demo režim pre hráčov, aby si užili zábavu bez rizika.

Neon Lines

Vráť sa na diskotéku z 80. rokov, kde v tmavom kúte číha tradičný hrací automat, blikajúci neónovými svetlami a pozývajúci ťa zahrať si možno svoju životnú hru. Necháš sa zlákať elektrifikovanými kotúčmi a tradičnými symbolmi ako sú zvončeky a ovocie? Alebo ťa možno zláka potenciál výhier na 50 rôznych líniách? Rozhodnúť sa musíš sám. Tento slot ťa zavedie späť do čias, keď sa víkendy trávili na zafajčených diskotékach, kde hučali melódie z 80. rokov a blikali neónové svetlá.

Nebolo to sofistikované, ale bolo to zábavné a to Ti môže poskytnúť dobrý prehľad o úrovni zábavy, ktorú ponúka slot Neon Lights.

Všetko v tejto hre má retro tému, od neónovej farebnej schémy až po symboly na valcoch. Symboly Wild sú online bonusy v tejto hre. Sú to ikony v štýle žolíkov, ktoré sa objavujú na valcoch 2 až 4 a môžu nahradiť akékoľvek iné symboly, ktoré ti pomôžu vytvárať výherné kombinácie. Divoké symboly v tejto hre sa tiež objavujú naskladané na valcoch, čo môže skutočne znamenať veľký rozdiel, pokiaľ ide o vytváranie výhier.

Hraj novinky

Hot Sunrise

Vydaj sa na horúcu cestu späť v čase na oslnivé pláže Miami v 90. rokoch. Neónové svetlá svietia a teplo stúpa v tomto 3×3 slote od Beefee. Hru si zahráš na piatich valcoch, a vychutnaj si divoké symboly a voľné zatočenia, aby si pridal prísľub zábavy na pláži. Popíjaj kokteil pri otáčaní kotúčmi naplnenými tradičným ovocím, ktoré je rozrezané na polovicu, aby dodalo svoj vlastný efekt východu slnka. Možno sa pýtaš, čo má ovocie spoločné s plážami v Miami a ako sedia na pozadí jachty pohupujúcej sa na tropickom mori? Urobili sme to tiež.

Možno aj dizajnéri pili koktaily, alebo len mali chuť pridať ovocný kokteil do svojho najnovšieho slotu. Výhodou je, že hra má pomerne ľahko hrateľné rozhranie, čo znamená, že ani nováčikovia by nemali mať problém začať. Nemusíš si robiť starosti s rozhodovaním o tom, koľko z piatich výherných línií chceš v tejto hre hrať, keďže sú fixné. Budeš si však musieť vybrať, koľko chceš staviť. Čaká na teba celý rad rôznych možností.

Fibonacci

Tento online automat využíva tri valce, jednu výhernú líniu a tri základné symboly, aby si v zlomku sekundy vedel, či si víťaz. Tvorcovia vymysleli veľmi presnú a dynamickú hru. Celkom jedinečný automat, ktorý využíva to najlepšie z Fibonacciho čísel a sekvencií matematickej legendy. Čaká ťa fascinujúci výber zobrazenia na pozadí, zobrazujúci krásnu čarodejnicu s ornamentami a niektorými tajomnými symbolmi, ktoré sa vznášajú okolo nej. Zaujímavá je aj hudba, ktorá počas hry vytvára upokojujúcu atmosféru. Symboly sú jednoducho tri tarotové karty.

Oranžová taroková karta je karta, ktorá ti dáva najvyššiu výhru v akejkoľvek možnej kombinácii – 5 000 kreditov, ak získate všetky tri oranžové karty v rade. Zelené taroky sú na druhom mieste v poradí podľa výplatnej hodnoty s 2500 kreditmi, zatiaľ čo modrá taroková karta je na poslednom mieste zo symbolov tarokových kariet s 1250 kreditmi. Za zmienku však stojí, že každá úspešná kombinácia týchto troch symbolov ti zaručí aj možný výber z tvojich vkladov.

CHCEM HRAŤ

Triple Stars Street

Herná novinka od Kajotu ti prinesie zábavu a samozrejme v prípade šťastia aj pekné výhry. Rovnako ako jej prvé modifikácie, roztočiť môžeš tri herná valce, tvorcovia si pripravili dvadsaťsedem výherných línií. Popri ovocných symboloch, ako sú čerešne, melón, slivky, pomaranče a hrozno ťa k vyšším výhram priblíži symbol zvončeka a dolára. Divokým symbolom je populárny Joker, ten otvára cestu k skompletizovaniu herných kombinácií na valcoch.

Buffalo Spin

Buffalo Spin, výtvor Adell Games, je vzrušujúci video automat, ktorý sľubuje vzrušujúci herný zážitok. S potenciálnou maximálnou výhrou impozantných x 960 (ekvivalent 96 000 EUR) majú hráči možnosť zabezpečiť si rozprávkové výhry. Hra ponúka všestranný rozsah stávok, až do maximálnej výšky 100 €, vďaka čomu je dostupná pre všetky kategórie hráčov. Vďaka jedinečnému rozloženiu 4×3 a 27 výherným líniám pridáva Buffalo Spin do tradičnej hrateľnosti automatov zaujímavý nádych.

Zahrnutie pútavých funkcií, ako sú multiplikátory, hra Risk/Gamble (Double) a zbierka symbolov, zaisťuje, že hráči majú dostatok šancí na zvýšenie svojich výhier. Navyše, dostupnosť demo režimu umožňuje hráčom preskúmať herné mechanizmy bez rizika predtým, ako sa ponoria do divokého sveta Buffalo Spin.