Jeden turnaj a toľko výhercov. Maxi turnaj bol pred niekoľkými hodinami oficiálne ukončený a potešil výhrou až 102 hráčov. Kompletný rebríček výhercov už poznáme. Ak si sa zapojil, splnil všetky podmienky, už si len skontroluj svoje poradie. Maxi turnaj ponúkal maxi šancu na výhru.

Výhercom MAXI turnaja sa stal každý kasínový hráč, ktorí sa pri splnení všetkých podmienok turnaja umiestnil v rebríčku hráčov medzi 102 najlepšími. Podmienkou bolo zahrať si od 15. mája do 19. mája s vkladmi spolu v hodnote 100 € niektoré z vybraných výherných prístrojov – Sevens & Fruits,  FruitiXX, Respin Joker,  Mermaids Millions,  Book of Secrets, Joker 40,  Neon Fever, 40 Super Hot, 20 Super Hot, Flaming Hot, Shining Crown, 5 Dazzling Hot.

Vo výbere hier bolo aj päť online automatov, ktoré patria medzi horúce novinky od spoločnosti EGT, vďaka ktorým si hráči zahrali aj o špeciálne jackpotové výhry.

Kto je najúspešnejší?

Najúspešnejší bol v MAXI turnaji hráč s prezývkou Sandra1988 a vďaka tomu si na svoj hráčsky účet pripíše sumu 300 €. Veľmi tesne prvé miesto minul hráč petra2912 a ako druhý najlepší sa teší z výhry 250 €. Finančné bonusy získava aj ďalších 30 najlepších hráčov. Ostatní výhercovia MAXI turnaja sa tešia z voľných spinov, vďaka ktorým majú ďalšiu šancu na výhru na výherných prístrojoch – Hot Africa, Blazing Ice, Flip The Chip, Fruit Awards, Gem-O-Rama, Hell Mania, Fruiti XX, Fruits`n`Fire, Hunter’s Spirit, Joker`s Five, Lucky Pot, Respin Joker. Koeficient free spinu je 0,20€.

Gratulujeme všetkým výhercom.

Zapoj sa do aktuálnej akcie v kasíne