Stromčeky v nákupných centrách dávno stoja, Last Christmas už pomaly dobýja éter komerčných rádií a v obchodoch vzrástol počet ľudí, ktorí s neprítomným pohľadom kupujú čokoľvek. Áno, Vianoce už cítiť vo vzduchu a aby ste sa z nich tento rok nezbláznili a mali popri zháňaní darčekov aj trocha radosti, pripravili sme pre vás skvelú akciu. Parádnu Vianočnú jazdu, ktorá odmení všetkých trpezlivých.

Vianočná jazda je príležitosť pre všetkých našich hráčov, ktorí sa chcú zabaviť a vyhrávať. Pridajte sa aj vy a zapojte sa do hry o úžasných 20 000 €.

Zapojiť sa je veľmi jednoduché, nebudete musieť urobiť nič viac, než to, čo ste robili doteraz. Ďalej sa dobre bavte a skúšajte svoje vedomosti a šťastie na eTIPOS.sk. Stačí totiž iba to, že si každý deň natipujete na eTIPOSe aspoň jeden tiket za aspoň 10 € s minimálnym kurzom 1,25. Vôbec pritom nezáleží na tom, či vyhráte alebo prehráte. Jednoducho si stavte každý deň na svoje obľúbené príležitosti a ak vydržíte tipovať až do konca kola, získate podiel zo štedrého bonusu.

Hrá sa až do Vianoc

Na to, aby ste vyhrali, budete mať dve kolá. Obe sú dotované okrúhlou sumou 10 000 €. Prvé kolo spúšťame už 18.11. a trvať bude až do 1.12. 2019, tak si nastavte notifikácie na telefónoch.

Aj keby ste však predsa len zabudli, netreba hneď podliehať panike. Čaká vás aj druhé kolo, ktoré je na výsledkoch toho prvého úplne nezávislé a všetko v ňom začína odznova. 2. kolo odštartujeme 9.12.2019 a skončí až tesne pred Štedrým dňom, 22.12. 2019, aby ste mali od nás poriadny darček pod stromček.

Takže? Ste pripravení poriadne si okoreniť tohtoročné Vianoce? Nezabudnite, 18. novembra štartuje prvé kolo Vianočnej jazdy na eTIPOS.sk. Každý deň si stavte tiket za minimálne 10 € s kurzom aspoň 1,25 a ak vydržíte o dva týždne budete o niečo bohatší. A ak to nevyjde, máte ešte druhú šancu od 9.12. 2019.

Držíme palce, nech sú tieto Vianoce šťastné a bohaté!

VIAC INFO

V článku spomenuté bonusy a promo akcie sú aktuálne v deň zverejnenia článku. Aktuálne promo akcie nájdete v sekcii promo akcie na www.etipos.sk