Chcel by si zažiť 80-te roky minulého storočia? Tak neváhaj, bav sa v kasíne eTIPOS.sk a využi ešte dnes šancu získať 20 FREE SPINOV s novou HOT GAME týždňa!

Stačí, si zvoliť ľubovoľnú hru v online kasíne, zatočiť valcami za minimálne 50 € a odmena v podobe 20 FREE SPINOV ťa neminie. Tento raz ich môžeš využiť a zabaviť sa s hrou Neon Fever.

Táto hra ťa prenesie svojím vizuálom na diskotéku do minulého storočia. Jednoducho nakreslené symboly ovocia, sedmičky, hviezdy, zvonce či štvorlístky tento pocit iba znásobia. Ide o klasický automat, na ktorom sa učilo hrať mnoho starších hráčov. Tvorí ho 5 valcov, 3 riadky a 10 fixných línii.

Na hráčov čakajú aj viaceré bonusové symboly, na navýšenie výhry môžeš využiť aj obľúbenú funkciu Gamble (Risk). Tvojou úlohou bude uhádnuť farbu zakrytej karty. Správny tip znamená dvojnásobok výhry, nesprávny stratu a návrat k valcom.

Ak by sa ti symbol sedmičky alebo hviezdy podarilo vytočiť na valcoch 15x, získaš výhru v podobe 80-násobku stávky. A keďže v hre sú aj spomínané trojité symboly, táto možnosť nie je vôbec nereálna.

Ak sa chceš zabaviť s týmto slotom a zatočiť si s 20 FREE SPINMI, stačí tak málo. Aktívne hrať za aspoň 50 € a následne si len užiť spiny s HOT GAME TÝŽDŇA.

Najväčšia ponuka slotov na slovenskom trhu, množstvo atraktívnych a najmä peniazmi nabitých jackpotov i šanca na okamžité výhry. To je online kasíne eTIPOS.sk.

Hrať hot game