Leto už máme pomaly za sebou a blíži sa obdobie jesene. Záver leta bol veľkolepý, pretože v nedeľnom žrebovaní 20. septembra padol posledný letný jackpot. Tešiť sa mohli hneď dvaja hráči lotérie LOTO 5 z 35.

Žrebovací večer sa nesie v znamení napätia a hráčskych očakávaní. Je o to krajší, ak sa nádeje premenia na realitu a jackpot putuje niektorému z hráčov. V prípade lotérie LOTO 5 z 35 sa šťastie usmialo nie na jedného, ale až dvoch výhercov.

V nedeľu 20. septembra 2020 padol jackpot lotérie s prezývkou malé LOTO v hodnote viac ako 59 tisíc €. Každý zo šťastlivcov si domov odnáša výhru až 29 805 €. A ako šťastiu pomohli?

Jeden hráč si podal svoj tip na jednom z predajných miest spoločnosti TIPOS v Bratislavskom kraji. Ten druhý zvolil moderný a jednoduchý spôsob prostredníctvom online konta na eTIPOS.sk. Boli to práve vyžrebované čísla 9, 14, 24, 29 a 34, ktoré nesú prívlastok šťastné. A to nie je všetko! Online hráčovi, ktorý si za svoj spôsob tipovania vybral systémovú stávku 9, sa pripočítajú aj výhry z 2. a 3. poradia spolu v sume  3 890 €.

Radi by ste sa aj vy zaradili medzi lotériových výhercov? LOTO 5 z 35 je tým pravým spôsobom ako to skúsiť. Vďaka svojej priaznivej pravdepodobnosti 1: 324 632 je obľúbenou hrou nejedného lotériového fanúšika.

Zaujímavý je však aj jackpot lotérie LOTO, ktorý presahuje hranicu jedného milióna €!

Vyberte si aj vy svojho lotériového favorita na eTIPOS.sk a sledujte žrebovanie.

Držíme palce.

chcem hrať lotérie