Mnohí z nás to poznajú – idú do práce, ale ešte cestou sa zastavia v trafike kúpiť si noviny, niečo pod zub alebo na pitie. Nejeden z nás má aj zvyk, že „očkom hodí“ aj po ponuke žrebov od Tiposu, ktorú má predajca vystavenú na pulte. A vtedy to príde! „Tak ktoré prasa mi dnes prinesie šťastie?“ – opýtame sa sami seba a ďalšia myšlienka už koketuje s fantáziou, čo urobíme s výhrou, ktorú by nám priniesol žreb PRASA V ŽITE.

Podobný rituál súvisiaci s návštevou trafiky mám aj ja. Avšak stalo sa mi párkrát, že predajca v trafike nemal ani jedno „prasiatko“… a dokonca ani „super alebo mega prasa“. Vtedy som musel skúsiť šťastie s iným tiposáckym žrebom. Netvrdím, že som na niektorom inom nemal šťastie a radosť z výhry. Ale Prasa v žite ma vždy dobre naladilo už pri pohľade na veselé postavičky, ktoré nám vedia ukázať, ako naložiť s výhrou.

Už pár dní viem o tom, že ak chcem svoj obľúbený žreb, nemusím sa vyslovene spoliehať len na zásoby predajcu v zberni, v stánku či v podobnom kiosku. PRASA V ŽITE si dokážem kúpiť už aj v električke cestou do práce, vo fitku medzi sériami brušákov, či dokonca doma.  Áno, doma! Normálne v obývačke, v kuchyni, v kúpeľni i na …. veď viete, že kde. 😉 Ako je to možné?!? No tak, že žreby PRASA V ŽITE sú už aj online! Normálne, na stránke etipos.sk. Stačilo mi zaregistrovať sa a už si môžem veselé žreby kúpiť kedykoľvek a kdekoľvek sa rozhodnem! A čo je úplná haluz, že si taký elektronický žreb viem aj zotrieť podobne ako ten papierový! Prstom cez displej mobilu alebo myšou, ak som prihlásený na etipos.sk cez počítač. Jeden online žreb Prasa v žite stojí 1 euro. Vyhrať sa dá až 10 000! Skvelé!

Chcem ežreb