Prvý mesiac roka 2022 je takmer za nami. Január býva pre mnohých zlomový mesiac. Po Silvestri prestanem fajčiť, začnem zdravo žiť, zmením svoj prístup k životu, začnem si dávať pozor na to, kam idú moje peniaze. Poznáte to. Predsavzatia a výzvy. Ako sme na tom ako Slováci?

Na sviatky si zvykneme spravidla želať zdravie, lásku, šťastie. Posledné element sa spája aj s národnou lotériou LOTO. Veď kto by už len nechcel vyhrať milióny z lotérie? Ale pozor. Tak, ako pri iných hazardných hrách, aj pri lotérii by malo ísť najmä o zábavu.

Veď, aké by to bolo, ak by ste v stredu a v nedeľu krátko pred žrebovaním výherných čísel neprežívali jemné napätie a nemali pomyselné motýliky v bruchu, ale mali nepríjemný pocit. To si neželá nikto. Keď aj človek nevyhrá, nemal by prepadnúť do zlej nálady, nebodaj depresie. Skôr sa pousmiať, myslieť na najbližšie žrebovanie. Veď čo ako to vyjde nabudúce?

Uzatváranie stávok v lotérii je beh na dlhú trať. Vyhrať na prvýkrát je náročné. Ak si však udržíte systém, dobrú náladu a pravidelnosť, kto vie. Možno to príde práve počas roka 2022 a vám sa zmení život. Milióny z hry LOTO to vedia zaručiť.

hrať loto

Jedno je však isté. Kto neberie lotériové hry s nadhľadom a pri neúspechu preklína celý svet, mal by niečo na svojom nastavení zmeniť. Žeby priestor na predsavzatie na rok 2022? Budem sa viac usmievať. Budem viac pozitívny. Budem viac prívetivý. Budem viac pohodový. Nič ma len tak nerozhodí. A teraz si predstavte, aké by to bolo krásne, ak by takto fungovali aj ľudia okolo vás. Nežilo by sa nám lepšie?

Ako sa však dostať aj k tomuto cieľu? A ako sa správne naladiť na vlnu chudnutia či zahodenia cigarety? Toto sú naše tipy na dodržanie novoročných predsavzatí.

MAJTE REÁLNE CIELE

Chcem schudnúť! Koľkokrát ste si povedali už túto vetu? Ako však na to? No len slovami ťažko. Vopred si treba stanoviť, kam sa chcete posunúť a mať na všetko pripravený systém. Len tak sa viete posúvať.
Prvý mesiac päť kíl? Prečo nie? Odvážte sa a smelo do toho. Pohyb, lepšie stravovanie sa. Napriek zime sa dá uskutočniť množstvo pohybových aktivít. Prečo stále chodiť autom? Prejdite sa, poďte do prírody, objavte miesta, na ktorých ste nikdy neboli. Prospeje to vášmu telu aj vašej duši. A čo je podstatné. Kilá pôjdu dole.

MAJTE PLÁN

Jedna vec je viac sa hýbať, niečo so sebou robiť, druhá sa kontrolovať. A je jedno, či sa bavíme o chudnutí alebo abstinovaní od cigariet. Všetky čiastočné aj väčšie úspechy si zapisujte. Prvý, druhý deň ich asi neoceníte, ale po týždni či mesiaci to bude pocit na nezaplatenie.

NEVZDÁVAJTE SA

Azda najväčší problém pri každom pokuse o životnú zmenu. Povedzme si pravdu. Prvotné odhodlanie vie mať každý. Ale výdrž. To je zväčša hlavný problém. Príde prvý neúspech, zlý deň a my sme mysľou dole. Vtedy ľahko pomôže návrat k zlozvyku. Ale to predsa nechceme!

A keby aj. Na druhý deň sa treba usmiať, povedať si, že nikto nie je dokonalý a pokračovať v pláne a odhodlaní. Verte, že toto nastavenie vás nakopne ešte viac. Nikdy sa netreba vzdávať, nikdy.

ODPÚTAJTE SA OD ŠKODIEN

Na prvý pohľad vyzerá tento cieľ ako zložitý, ale patrí k rozhodujúcim. Ten, kto má zlý životný štýl, návyky či veci, ktoré chce na sebe zmeniť, má podľa všetkého škodlivú podporu okolo seba. Tak to totiž už býva. Človeka formuje prostredie. A tak ak nič nerobím a len si sťažujem na celý svet mám okolo seba aj podobne naladených ľudí. Či veru nie? Asi ťažko by ste našli v blízkosti aktívneho športovca a človeka, ktorý len reptá a nehýbe sa.
Ak máte takto negatívneho človeka po svojom boku a máte pocit, že vás ťahá ku dnu, nech je to akokoľvek dobrý kamarát, rozlúčte sa s ním.
Uvidíte, časom sa okolo vás budú pohybovať iní, omnoho hodnotnejší ľudia.

JASNÁ MYSEĽ

Znova sa však vrátime na začiatok. Je jedno, či sa pre vás deň D, kedy ste sa rozhodli pre životnú zmenu – menšiu či väčšiu – začal na Nový rok alebo práve teraz. Podstatné je, aby ste zmenili svoje zmýšľanie. Dobré veci potom prídu samé.

Možno ako samotná výhry v hre LOTO. Chcem vyhrať LOTO. Budem dobre naladený, všetko mi pôjde od ruky a sadne si na mňa aj šťastie! Niekto vidí v tejto vete len „prázdny blábol“, niekto nové životné nastavenie. Pevne veríme, že ste v druhej kategórii.

Veľa šťastia vo všetkom, na čo siahnete v roku 2022.

hrať loto