Online eBingo je už dobre známou hrou a aj naši noví výhercovia budú na ňu dlho spomínať. Niet sa čomu čudovať, keďže sa im podarilo vyhrať krásnych 5 613 €. Čo s výhrou urobia a v čom vidia kľúč svojho úspechu nám prezradil samotný šťastný pár hrajúci pod prezývkou KatQa1998.

Ako často hrávate eBingo? Ste jeho verným fanúšikom?

S priateľkou sme na eTIPOS.sk registrovaní už približne dva roky, pričom účet využívame spoločne. eBingo určite patrí medzi naše obľúbené hry, avšak začína byť pre nás zaujímavé až keď sa hrá o 2 500 € a viac. Vtedy už sadáme za počítač. Zatiaľ sa nám to vyplatilo dvakrát. Prvýkrát sme vyhrali 2 700 € a tento druhýkrát dokonca 5 613 €.

V čom bola práve táto výherná hra iná?

Musím sa priznať, že bola asi jedna z najstresujúcejších. Vložili sme tentokrát do nej viac peňazí a preto sme boli vysoko motivovaní vyhrať. Skúšali sme to každý deň a niekedy aj niekoľkokrát do dňa až pokým sa nám to nepodarilo.

Báli sme sa, že to nakoniec vyhrá niekto iný a my odídeme s dlhým nosom. Sme veľmi radi, že opak sa stal pravdou. Potvrdilo sa nám, že kľúčom k výhre je jednoznačne trpezlivosť, odhodlanie a pevné nervy. Netreba sa ani po niekoľkých pokusoch vzdať. Treba však hrať zodpovedne a brať do úvahy svoje finančné možnosti.

Aká bola vaša prvá reakcia, keď ste zistili, že výhra je vaša?

Prvá reakcia prišla od mojej priateľky, s ktorou bývam. Začala kričať od radosti a zo začiatku ani neverila, že sme vyhrali. Musel som to aj ja niekoľkokrát skontrolovať či sa nám výhra naozaj pripísala na hráčske konto. Potom sme už od radosti skákali a behali po byte spoločne. Ako prvému som zavolal svojmu otcovi a moja priateľka volala mame.

Už viete na čo výhru použijete?

Určite si niečo doprajeme a urobíme si radosť nejakými darčekmi. Už teraz viem však povedať, že budeme pokračovať aj v tipovaní. Na eTIPOS.sk je naozaj veľa možnosti zabaviť sa. Obľubujeme aj online kasínové hry alebo lotérie. Určite však zostaneme verní aj nášmu víťaznému eBingu.

Vyskúšaj aj ty svoje šťastie a vyber si zo širokej ponuky zábavy, ktorú nájdeš na eTIPOS.sk. Možno budeš práve ty ďalších výhercom, ktorý nebude veriť vlastným očiam.

Držíme palce!

Chcem skúsiť štastie v ebingu