Žreby vo všeobecnosti stále patria medzi obľúbenú formu zábavy u veľkej časti hráčov. Postupom času a modernizáciou spôsobov hier pribudli ku klasickým papierovým žrebom aj online žreby, tzv. eŽreby. Hráči si môžu na eTIPOS.sk vybrať z veľkého počtu rôznorodých ponúk s chytľavým dizajnom a rôznymi témami. Základný princíp však zostáva zachovaný. Či ste vyhrali alebo nie sa dozviete prakticky hneď po zotretí.

Jednou z hlavných výhod eŽrebov je, že sa dajú hrať prakticky kedykoľvek a kdekoľvek. Nepotrebujete hľadať žiadne predajné miesto, stačí ak vytiahnete svoj mobil alebo tablet a na eTIPOS.sk si vyberiete vášho favorita. Na výber máte z viac ako 15 druhov eŽrebov. Podľa čoho si vybrať?

Na hranie eŽrebov je potrebné sa registrovať. Pri registrácii vám pomôže náš návod.

Sympatie na prvý pohľad

Všetky eŽreby sú jedinečné svojou témou, ktorá je zobrazená unikátnou grafikou. Preto je dôležité dať aj na prvý pocit a sympatie ku konkrétnemu žrebu. Jednoducho sa vám musí aj páčiť. Zaľúbencov môže osloviť napríklad žreb Amore, dobrodruhov zas Egyptian Treasure alebo Gold Mine, pre bojovnícke typy máme pripravené Amazons a veľa zábavných momentov poskytne aj Crazy Fruits alebo Funny Sheep. Potenciálnym milionárom sa môže zapáčiť Milinaires Club, viac ezotericky založených hráčov zas Zodiac alebo Gems žreb. Magické výhry ukrýva v sebe aj Magic Forest alebo Treasure Island. Pre pánov sú zaujímavé aj žreby Champion, Geisha alebo Hot Poker.

Maximálna výhra

Ak ste si už vytvorili svoj predvýber žrebov na základe sympatií, tak je čas pozrieť sa aj na čísla. Jedným z dôležitých kritérií môže byť aj maximálna možná výhra. Z toho dôvodu je TOP eŽrebom práve Milionaires Club, ktorý jednoznačne patrí aj medzi najobľúbenejšie. Ak budete mať šťastie, tak môžete vyhrať až 30 000 €. Druhým žrebom v poradí s maximálnou výhrou je futbalový Champion, ktorý vám môže priniesť 25 000 €. Trojicu uzatvára žreb Egyptian Treasure II s ponukou až 10 000 €.

ZOTRI SI SVOJ eŽREB

Lacnejšie, ale obľúbené

Keď už hovoríme o číslach, tak musíme spomenúť aj samotnú cenu eŽrebov. Aj lacnejšie žreby majú čo ponúknuť a sú veľmi obľúbené. Najlacnejším je Funny Sheet, ktorý za svoju cenu 0,20 € okrem vtipného dizajnu ponúka aj výhru 750 €. Druhými v poradí sú mystický Magic Forest a neodolateľná Geisha, ktoré kúpite za 0,50 € s maximálnymi výhra 1 000 € a 1 200 €.

Kritérií na výber je veľa. Vo všeobecnosti však vieme povedať, že hráči online žrebov obľubujú z každého rožka troška. Medzi TOP 5 favoritov patria Millionaires Club, Amore, Crazy Fruits, Egyptian Treasure a Funny sheep.

Vyberte si aj vy svojho favorita.

Prajeme šťastnú ruku!

VYBER SI SVOJ eŽREB