Hokejová TIPOS extraliga je v plnom prúde a s ňou aj ďalšie atraktívne zápasy. Tipni si na stretnutia 8. a 9. kola v herni eTIPOS.sk, využi najlepšiu ponuku kurzov, fandi svojim favoritom a užívaj si extraligové zápasy priamo na štadióne alebo z pohodlia domov a s podaným tiketom.

Aj extraligové zápasy si môžu novo registrovaní hráči vychutnať úplne v pokoji, bez nervov so Stávkou bez rizika až do 50 €. Ak bude tvoja prvá stávka nevýherná, vrátime ti celú výšku vkladu v podobe bonusu a to minimálne 20 € až maximálne 50 € (pri vklade 20 € ti vrátime 20 €, pri vklade 100 € ti vrátime maximálne 50 €).

100% kurzové zvýhodnenie na tvojom tikete? V herni eTIPOS.sk nič nereálne. Využi skvelé akcie, získavaj body za uhádnuté zápasy, ktoré sa ti následne premenia na body v Október Cupe, kde aj tento týždeň hráme o 1 500 € pre tých najlepších.

Z piatkovej a nedeľňajšej ponuky zápasov ti odporúčame dať na tiket tieto:

PIATOK

KOŠICE – NOVÉ ZÁMKY – 1
Počet gólov – menej ako 5,5

Domáci majú hokejistom z južného Slovenska čo vracať. Boli to totiž práve Nové Zámky, kto nečakane vyradil Košičanov v minuloročnom predkole play-off a nepustil ich tak ani do top osmičky ligy.

Košice počas leta nezaháľali, získali viaceré posily. Medzi nimi aj exhokejistu Zámkov, Patrika Rogoňa, či skúseného Rusa Denisa Paršina či viacerých Kanaďanov. Košičania sa rozbiehajú pomalšie, po 7. kole im patrí 6. pozícia so ziskom 10 bodov. Ich súper má o bod menej a aktuálne je ôsmy.

Na východe Slovenska môžeme očakávať bojovný hokej, v zápasoch týchto súperov veľa gólov nepadá. Uspieť by mali domáci.

SLOVAN – B. BYSTRICA – 1

Počet gólov v 1. tretine – menej ako 1,5

Slovanisti sú v tabuľke druhí, keď zo siedmich duelov vyhrali päť. Ich herný prejav však nie je ideálny, čo umocnili aj zápasy v Lige majstrov, kde zo šiestich duelov nevydolovali belasí ani bod. Proti „baranom“ sa tak pokúsia opäť spoznať príchuť výhry a najmä upokojiť fanúšikov.

Z posledných štyroch duelov uspeli v domácom prostredí s Bystricou trikrát, hoci len raz v riadnom hracom čase.

Slovanisti sa pravidelne rozbiehajú pomalšie. V 1. tretine doma nepadli v tejto sezóne ešte nikdy 2 góly.

ZVOLEN – POPRAD – 1

Repríza minuloročného finále. Zvolen to na Poprad doma vie. Z piatich duelov prehral pred vlastnými fanúšikmi len raz. A hoci pre pandemické nariadenia nebude môcť počítať s plnou kapacitou štadióna, aj tisícka prítomných určite vytvorí skvelú atmosféru.

Kto vie, aká atmosféra však panuje v domácej kabíne. Zvolen totiž nevstúpil do sezóny ideálne. Po siedmich kolách má na konte už tri prehry. Na druhej strane, majster zdolal Slovan či v derby Banskú Bystricu. Proti „silným“ teda vie.

Poprad rozhodne patrí do tejto kategórie a bude sa snažiť uspieť. Jeho mužstvo je veľmi kvalitné, máme sa teda pod Pustým hradom na čo tešiť.

Čaká na nás vyrovnaný hokej. Zvolen sa určite bude chcieť ukázať, tesne vyhrá.

NEDEĽA

Trenčín – Košice – X

Dve tradičné značky na slovenskej hokejovej mape. Dukla sa zatiaľ pohybuje na dne tabuľky, keď sa musela hneď v úvode sezóny vyrovnať so stratou mnohých hráčov. Zranenia či iné problémy donútili trénerov siahnuť so juniorky, pri všetkej úcte k talentovaným hráčom, proti ostatným súperom to na body nestačilo.

Výnimkou je však 16-ročný Samuel Honzek, ktorý hráva od začiatku ročníka pravidelne a v siedmich dueloch strelil už 4 góly.

Z posledných 4 duelov na ľade Trenčína sa dvakrát skončil zápas po 60 minútach nerozhodne. Natiahne sa táto séria?

L. MIKULÁŠ – S. N. VES – 1

Dva tímy, ktoré nemajú azda tie najvyššie ambície, ale rozhodne nechcú byť len do počtu. Domáci oslavujú 90. výročie od založenia klubu, preto chcú mať čo najlepšie výkony.

Pomôcť im má k tomu trénerský bard Milan Jančuška, skúsení hráči ako Marek Hovorka, Petr Obdržálek, Martin Kriška či brankár Tomáš Vošvrda.

Spišiaci sa zatiaľ prezentujú nevyrovnanými výkonmi. Jasne zdolali Prešov či Nové Zámky, trápili Slovan a Nitru, ľahko padli doma s Popradom.

Na Liptove na nás čaká ďalší napínavý duel. Veľa gólov asi očakávať nemožno. Domáci by mali vyhrať.

Chcem tipovať