Víkend je pred nami a s ním aj ponuka najlepšieho futbalu, ktorý ponúkajú top ligy na Starom kontinente. A ako si ich vychutnať lepšie, ak nie s podaným tiketom na TIPOSBET?

Nezabudni, že zápasy na TIPOSBET si môžeš podať s najlepšími kurzami, ktoré nájdeš len u nás. Ak si na náš web klikol prvýkrát, zaregistruj sa ešte dnes a ak bude tvoja 1. stávka nevýherná, vrátime ti celý vklad v podobe bonusu až do 50 € (pri vklade 20 € ti vrátime 20 €, pri vklade 100 € ti vrátime maximálne 50 €).

Stávka musí byť podaná pred zápasom SÓLO, pričom si môžeš vybrať aj odvodenú stávku (počet gólov, 1. polčas, handicap a pod.).

Navyše, na nových hráčov čaká registračný bonus 15 €. Kto sa totiž registruje a založí si hráčske konto aspoň za 10 € hrá následne za 25 €.

A na ktoré zápasy z víkendovej ponuky by si mal upriamiť pozornosť?

tipuj futbal

Hoffenheim – Dortmund (piatok, 20:30)

Tipy: Zápas X – viac gólov ako 2,5 – 1.polčas X

Hoffenheim sa po úvodnej porážke s Freiburgom odrazil vo veľkom štýle, vyhral posledné štyri ligové duely a zaznamenal najlepší päťzápasový štart do bundesligovej sezóny v histórii. Na začiatku tejto série bolo víťazstvo 2:0 nad Unionom Berlín, štvrtým tímom minulej sezóny, takže návšteva večného uchádzača o titul Borussie Dortmund by ich naozaj nemala vyviesť z miery.

Ale pozor. Hoci to môže byť náhoda, vlastná bilancia Pellegrina Matarazza proti Dortmundu a zlá domáca forma Hoffenheimu v posledných vzájomných konfrontáciách (1-1-3) len prispievajú k jeho statusu mierneho outsidera. Dortmund zostáva neporazený, ale kvôli dvom remízam je o bod za Hoffenheimom.

Dortmund v úvodných piatich kolách ročníka neprehral od roku 2018, kedy bol neporazený až do 16. kola, ale napriek tomu skončil druhý za svojim úhlavným nepriateľom Bayernom Mníchov. Pokiaľ chce Dortmund toto prekliatie konečne zvrátiť, môže byť kľúčové udržať viac čistých kont, pretože v tejto sezóne ešte nedokázal na svojich cestách udržať nulu. V predchádzajúcich 11 stretnutiach u súperov si pripísal iba jedno čisté konto, čo naznačuje, že víťazstvo bude ležať na útočníkoch. Zaujímavé však je, že do tejto bitky vstupujú hostia po tesnom víťazstve 1:0, čo je rovnaký výsledok ako v oboch ligových vzájomných súbojoch v minulej sezóne.

FC Barcelona – Sevilla (piatok, 21:00)

Tipy: Zápas 1 – 1.gól Barcelona – viac gólov v 2.polčase

Úradujúci majster La Ligy Barcelona proti Malorke dvakrát vyrovnal a v utorok zachránil remízu 2:2 svojím prvým súťažným gólom v seniorskom tíme mladík Fermín López. Barça stratila svoju šesťzápasovú víťaznú sériu. Návrat na Estadio Olímpico by mal byť veľkou vzpruhou, pretože Katalánci v tejto sezóne vyhrali všetky štyri duely vo svojom dočasnom domove. Naposledy sa im podaril úžasný obrat, keď troma gólmi po 80. minúte otočili nepriaznivý stav 0:2 a vyhrali 3:2 proti Celte Vigo. Teraz budú dúfať v pohodlnejší večer proti Seville, s ktorou neprehrali v lige od októbra 2015.

TIPUJ FUTBAL A ZÍSKAJ VÍKENDOVÝ BONUS AŽ 100 €

Seville sa na Camp Nou príliš nedarilo, minulé vonkajšie víťazstvo na tomto štadióne zaznamenala v roku 2002, takže Andalusania by mohli uvítať, že namiesto toho zavítajú na Estadio Olímpico. V poslednej dobe sa prezentuje solídnymi výsledkami, keď po štyroch prehrách v úvode sezóny zaznamenala štvorzápasovú sériu bez porážky. Túto sériu zavŕšilo víťazstvo 5:1 v andalúzskom derby nad Almeriou uprostred týždňa, v ktorom Sevilla počas desiatich minút viedla 2:0. Tréner José Luis Mendilibar bol po triumfe plný chvály a naznačil, že tieto skoré góly vdýchli Seville „život“. On osobne bude dúfať, že jeho zverenci budú pokračovať v nastolenom tempe, pretože jeho osobná bilancia proti Barcelone nie je najlepšia, z 26 zápasov vyhral iba raz. Šesť z predošlých desiatich domácich gólov Barcelony v La Lige padlo po 80. minúte.

Aston Villa – Brighton (sobota, 13:30)

Tipy: Zápas 1X – 1.polčas X – oba tímy strelia gól

Po siedmom mieste v minulej sezóne Aston Villa opäť zápasí s elitou Premier League, keď sa po šiestich kolách nachádza na peknej šiestej priečke. Posledným z  ligových víťazstiev bol triumf 1:0 na ihrisku Chelsea, pričom manažér Unai Emery naznačil, že tento zápas jeho tím vyhral hlavne vďaka „dobrej defenzíve“, pretože Villa nazbierala iba druhé ligové čisté konto v tomto ročníku. Defenzívna odolnosť je základom úspechu vo Villa Parku aj v poslednej dobe, keď deväť domácich súbojov v lige vyhrali predovšetkým vďaka tomu, že nazbierali pôsobivých šesť čistých kont.

Tento rekord bude prísne testovaný proti najlepším strelcom ligy z Brightonu, ale je to duel, na ktorý má Villa dobré spomienky, keď uplynulé štyri vzájomné konfrontácie ovládla, pričom pri každej výhre skórovala presne dvakrát. Táto bilancia nebude vadiť Brightonu, ktorý sa minulý víkend stal prvým klubom mimo „veľkú šestku“ od Charltonu v sezóne 2005/06, ktorý zahájil ročník piatimi výhrami z prvých šiestich kôl v lige. Seagulls si proti Bournemouthu pripísali tretie ligové víťazstvo 3:1 a prvýkrát v tejto sezóne dokázali uspieť po tom, čo prehrávali. Brighton je jedným z iba troch tímov ligy, ktoré majú v aktuálnom ročníku stopercentnú bilanciu na ihriskách súperov. Oba tímy skórovali v piatich z posledných šiestich vzájomných stretnutí, ktoré hostila Aston Villa.

Tottenham – Liverpool (sobota, 18:30)

Tipy: Zápas X – 1.polčas X – 1. gól Liverpool

Pôsobenie v Tottenhame začalo pre Angeho Postecogloua hviezdne a jeho tím opäť preukázal svoje schopnosti, keď sa dvakrát presadil proti úhlavnému rivalovi Arsenalu a remizoval 2:2. Tým si Kohúti nielen zachovali neporaziteľnosť v tohtoročnej sezóne Premier League, ale tiež sa im otvorila možnosť prepísať históriu, pretože až tretíkrát mohli začať sezónu neporazení po prvých siedmich zápasoch. Postecoglou by mohol svoje meno zapísať do histórie Premier League aj Tottenhamu, pretože by sa mohol stať prvým manažérom v histórii, ktorý v každom zo svojich prvých siedmich ligových duelov mohol osláviť aspoň dva presné zásahy.

ZAREGISTRUJ SA A TIPNI SI 1. STÁVKU BEZ RIZIKA AŽ ZA 50 €

Liverpool má tiež svoje vlastné míľniky, za ktorými sa môže hnať po ešte lepšom neporaziteľnom štarte do tohto ligového ročníka, kedy mohol iba tretíkrát vo svojej histórii vyhrať šesť z úvodných siedmich kôl. V oboch predchádzajúcich prípadoch sa tak stalo pod vedením manažéra Jürgena Kloppa v sezónach 2018/19 a 2019/20. Ten by si mal byť istý, že sa mu to podarí znova, pretože zo svojich 18 bitiek so Spurs prehral iba jednu. Za ten čas to však pre Nemca nemusela byť nutne hladká plavba, pretože v 14 prípadoch sa presadili oba tímy. Reds preto musí klásť rovnaký dôraz ako na útok, tak na obranu, inak by mohlo byť ohrozené ich súčasné držanie najdlhšej série neporaziteľnosti v lige obsahujúcej 17 ligových súbojov.

Monako – Marseille (sobota, 21:00)

Tipy: Zápas 1 – 1.polčas bez gólov – viac gólov ako 2,5

Aj po domácej porážke 0:1 v Derby de la Côte d’Azur cez minulý víkend môže byť Monako spokojné so svojím štartom do súťaže, v ktorej sa snaží získať iba druhý titul v Ligue 1 za posledných dvadsať rokov. Navyše to bolo naposledy v ročníku 2017/18, kedy malo v tejto fáze aspoň 11 bodov ako teraz. Zároveň v tejto spomínanej sezóne skončilo na druhom mieste. Než tu Monako v minulom domácom zápase prehralo, strelilo tu v predchádzajúcich dvoch zápasoch šesť gólov a ani jeden neinkasovalo. Lenže vzhľadom na to, že v posledných dvoch sezónach tu s Marseille prehralo, nie je isté, že sa teraz vráti na víťaznú dráhu. Na druhú stranu do tohto duelu aj tak vstupuje ako favorit a od začiatku minulého ročníka vyhralo 60% domácich ligových stretnutí, ktoré v tejto úlohe odohralo (21-7-7).

Aj Marseille v tejto sezóne prehral len jedno ligové stretnutie, ale to bolo v minulom kole. Išlo o duel s PSG a nový dočasný tréner Jacques Abardonado sa stal historicky prvým koučom Marseille, ktorý si svoju premiéru na lavičke odbil počas Le Classique. Prehra 0:4 tiež znamená, že hostia v lige nevyhrali už tri zápasy po sebe, čo je za posledný rok ich najdlhšia séria bez ligového víťazstva. Aby toho nebolo málo, tak Marseille naposledy vonku v lige vyhral tento rok v apríli a to aj napriek tomu, že v dvoch vonkajších dueloch, ktoré predchádzali stretu s PSG, viedol. Trápi sa aj v obrane a so siedmimi inkasovanými gólmi v iba dvoch zápasoch pod dočasným šéfom bude musieť novo prichádzajúci stály manažér, nech už to bude ktokoľvek, priniesť do tohto kultového klubu určitú stabilitu.

tipuj futbal