Stieracie žreby patria dlhé roky k obľúbeným spôsobom, ako pokúšať šťastie. Minca, hracia plocha na zotretie, chvíľka napätia a možná skvelá výhra. Špeciálne v dnešnej dobe je bezpečnejšie hrať online, a tým pádom využiť čaro eŽREBov.

V portfóliu spoločnosti TIPOS nájdete širokú ponuku eŽREBov. K najpopulárnejším patria Prasa v Žite a Čierna perla.

Za 1 € vyhrať rovných 10 000 €, alebo za 5 € až 50 000 €?! A prečo nie? V online ponuka od TIPOS-u je aj klasika, ktorú poznáte z tradičných kamenných predajní a stánkov – eŽREBy Prasa v žite a Čierna perla. Kto by nechcel zotrieť a nájsť svoje šťastie?

Stačí zopár klikov v herni eTIPOS.sk a dostaneme sa do herného okna ‚prasiat‘ či perál. Kto by si chcel hru vyskúšať najskôr na ‚nečisto‘, žiaden problém. Prvé zotretia si môžete vyskúšať zadarmo, pre zábavu, aby ste sa zoznámili so samotnou hrou.

Veľké množstvo eŽREBov, ktoré nájdete v ponuke, sa odlišujú tematikou, ale aj cenou a maximálnou výhrou. V závislosti od vášho výberu tak stúpajú aj vaše šance na výhru, ktorá sa môže pohybovať v stovkách, tisíckach, desiatkach ba až 100 000 €, ktoré sa dajú vyhrať na eŽREBe Millionairse Club.

Ako hrať online žreb?

Všetky eŽREBy nájdete na webstránke www.etipos.sk, v sekcii eŽREBy, kde máte k dispozícii celú paletu možností.

V prípade ak ste stálym hráčom, tak sa stačí prihlásiť svojimi prihlasovacími údajmi. Ak ste novým hráčom, ktorý chce skúsiť svoje šťastie, tak je potrebné prejsť úvodnou registráciou a vytvoriť si hráčske konto. Prehľadný postup vás prevedie jednotlivými zákonom danými krokmi. Predtým ako začnete hrať si nezabudnite svoje konto nabiť potrebnými financiami.

Ak si chcete vyskúšať najprv „skúšobnú jazdu“ tak si konkrétny eŽREB viete spustiť aj v režime pre zábavu ako neregistrovaný hráč. V tom prípade nepotrebujete vkladať žiadne peniaze.

Následne sa dostávame už k samotnej podstate a to zábave. Zobrazenie, téma a výhry sa síce v každom eŽREBe rôznia, avšak samotný princíp a mechanika hry zostáva veľmi podobná. Podrobne je vypísaná v emisnom liste každého žrebu.

Ak ste si ponuku žrebov dobre prezreli a niektorý z nich vám padol do oka, tak na jeho spustenie stlačte HRAJ. Zobrazí sa vám hlavné okno s motívom vybraného žrebu.

Cieľom je odkryť všetky dostupné symboly a získať zhodu. Ak chcete celý zotierací rituál urýchliť, stačí kliknúť na pokyn ‚Zotri celý‘ a máte po probléme. V prípade ak ste mali šťastie, tak sa vám výhra pripíše do vášho mešca.

eŽREBy si môžete vyskúšať na počítači, mobile alebo svojom tablete.

Príjemnú zábavu!

hrať ežreby