Hokejové MS sú za nami, je tu čas tenisu. V Paríži sa rozohral druhý grandslam sezóny, Roland Garros, na ktorý si môžeš denne tipnúť s TIPOSBETom.

Prvá stávka bez rizika až do výšky 50 €? Žiaden problém. Zaregistruj sa na www.etipos.sk, tipni si na zápasy z našej ponuky a ak bude tvoja 1. stávka nevýherná, vrátime ti celý vklad v podobe bonusu až do 50 €.

Navyše s TIPOSBETom teraz vyhrávaš až o 20% viac. Ako na to? Stačí mať na tikete 4 a viac udalosti všetky s minimálnym kurzom 1,50 a výhru ti na tikete automaticky navýšime.

Chcem bonusy

A na čo sa môžeme v Paríži tešiť?

SLOVÁCI V AKCII

Slovenská tenistka Anna Karolína Schmiedlová nastúpi v 1. kole proti jedenástej nasadenej Ruske Veronike Kudermetovovej. Kristína Kučová sa stretne s kvalifikantkou. Žiaľ, lucky loserka Viktória Hrunčáková už má svoj zápas za sebou. V 1. kole nestačila na favorizovanú Belgičanku Elise Mertensovú a prehrala v dvoch setoch.

Medzi mužmi máme tiež zastúpenie. Alex Molčan si na úvod zmeria sily s domácim Francúzom Hugom Gastonom.

Schmiedlová s Kudermetovovou sa vo vzájomnom zápase ešte nestretli. Ak by sa najlepšia slovenská singlistka postarala na parížskej antuke o prekvapenie, v 2. kole by si mohla skrížiť rakety s Kučovou. Doterajším maximom Schmiedlovej na Roland Garros je 3. kolo z rokov 2021 a 2014.

Molčan s francúzskym držiteľom voľnej karty Gastonom ešte nehral. Vlani v premiére v hlavnej súťaži postúpil do 2. kola, v ktorom prehral so Srbom Novakom Djokovičom. Pred tohtoročným turnajom Molčan vyhlásil, že by vo francúzskej metropole rád prekonal svoje doterajšie grandslamové maximum, ktorým je 3. kolo z US Open 2021 a vlaňajšieho Wimbledonu.

BEZ NADALA

V Paríži bude prvýkrát od roku 2004 chýbať obhajca titulu Španiel Rafael Nadal. Štrnásťnásobný šampión sa totiž ešte stále nezotavil zo zranenia bedrového kĺbu, ktoré utrpel v januári na Australian Open.

Najvyššie nasadený Nadalov krajan Carlos Alcaraz začne proti kvalifikantovi. V semifinále sa môže stretnúť s tretím nasadeným Djokovičom, ktorý je v tej istej časti pavúka. „Nole“ bude bojovať o rekordný 23. grandslamový titul, ktorým by sa na čele historických tabuliek odpútal od Nadala.

VYHRÁVAJ POČAS ROLAND GARROS AŽ O 20% VIAC

Obhajkyňa titulu v ženskom singli Poľka Iga Swiateková začne svoju turnajovú púť duelom proti Španielke Cristine Bucsovej. V semifinále môže naraziť na štvrtú nasadenú Kazašku Jelenu Rybakinovú, minuloročná víťazka Wimbledonu odštartuje turnaj proti kvalifikantke.

Ako sa bude dariť favoritom? Prekvapia Slováci? Tipuj s Tiposbetom a užívaj si najlepšie kurzy na slovenskom trhu.

tipuj roland garros