Opäť je tu víkend a s ním ponuka najlepšieho futbalu. Britská Premier League ponúka jeden šláger za druhým, ktorý určite nemôže chýbať na žiadnom tikete. Využi najlepšie kurzy a bonusy na eTIPOS.sk a vychutnaj si futbal ako nikdy predtým.

Len na eTIPOS.sk nájdeš najlepšie kurzy a množstvo odvodených stávok, s ktorými zažiješ jedinečný športový zážitok. Navyše, tipér, ktorý počas týždňa uhádne tiket s najvyšším kurzom, u nás vyhráva dvakrát. Okrem okamžitej výhry totiž šťastlivec s parádnym tiketom získa aj bonus 350 €.

A ktoré zápasy z ponuky Premier League by nemali chýbať na žiadnom tikete?

chcem tipovať

PREMIER LEAGUE

Manchester City – Fulham

Tipy: Zápas 1 – 1. polčas 1 – viac gólov ako 2,5

Citizens sú aktuálne v tabuľke Premier league až na druhom mieste, keď ich po nedávnom zaváhaní s Liverpoolom na Anfielde v 11.kole predbehol Arsenal. Zverenci Pepa Guardiolu zvládli v lige následne zápasy s Brightonom i ten na ihrisku Leicesteru. Ich sila je natoľko veľká, že duel v Lige majstrov proti Seville odohrali s viacerými hráčmi z B-tímu, napriek tomu vyhrali 3:1.

Fulhamu patrí siedme miesto, neprehral v lige štyri zápasy v rade a proti najväčšiemu favoritovi na celkové víťazstvo sa bude chcieť blysnúť. Bude to mať však nesmierne ťažké, keďže naposledy porazil svojho súpera v apríli 2009, odvtedy sa mu to nepodarilo v osemnástich vzájomných dueloch. V posledných piatich ligových zápasoch dokonca zverenci Marca Silvu nestrelili City ani jeden gól!

Everton – Leicester

Tipy: Zápas X – menej gólov ako 2,5 – 1. polčas X

Everton sa usadil v strede tabuľky a stal sa prvým tímom, ktorý zabránil Fulhamu skórovať na svojom vlastnom ihrisku pri minulo víkendovej remíze 0:0. Pre Toffees to bolo druhé čisté konto v sezóne a teraz sú v celej lige len tri tímy, ktoré inkasovali menej gólov (12). Ak sa Merseysiders podarí ďalší dobrý výsledok v obrane, potom by dosiahli tri čisté kontá v rade prvýkrát od marca 2021 a bol by to ďalší dôkaz o zlepšení sa pod vedením manažéra Franka Lamparda.

Napriek nedávnym zlepšeniam Leceister stále prežíva najhorší začiatok sezóny od ročníka 2014/15 a potrebuje pozitívny výsledok, aby sa pokúsil odpútať zo zóny zostupu. Líškam sa v posledných šiestich ligových zápasov ani raz nepodarilo svojho súpera zdolať.

Chelsea – Arsenal

Tipy: Zápas X – viac gólov v 2. polčase – 1. gól Arsenal

Londýnske derby, na ktoré sa všetci tešili je tu. The Gunners zatiaľ šlapú ako hodinky, v Premier League sú na čele, z dvanástich zápasov nevyhrali iba dva, po prehre na Old Trafford začiatkom septembra ich o body po remíze obral aj Southampton. Nebyť prehry v Európskej lige na ihrisku PSV v Eindhovene, zverenci Mikela Artetu by držali sériu jedenástich duelov bez prehry. Po dvoch nevýrazných výsledkoch minulý týždeň ale prišla výhra 5:0 proti Nottinghamu, pred šlágrom na Stamford Bridge veľa napovie aj štvrtkový domáci súboj Arsenalu v Európskej lige proti nevýraznému Zurichu. Chelsea je v lige až šiesta, nepodarilo sa jej zvíťaziť v troch posledných dueloch. V posledných troch vzájomných zápasoch dnešných súperov padlo v priemere 4,00 gólu/zápas.

Aston Villa – Manchester Utd.

Tipy: Zápas X2 – 1. gól ManU – Ronaldo nestrelí gól

Červení diabli z Manchestru nezažívajú ideálnu ligovú sezónu, po troch prehrách im patrí piata priečka v Premier League a vo štvrtok ešte cesta v Európskej lige do Španielska proti Realu San Sebastian. Zverenci Erica ten Haaga sa ale postupne vracajú do skvelej formy, od ligového derby s City, v ktorom ťahali za kratší koniec, neprehrali osem zápasov, vrátane duelov na európskej pohárovej scéne. Naopak tím z Birminghamu sa výsledkovo trápi, z desiatich posledných duelov dokázalo zvíťaziť iba dvakrát, nemožno sa teda čudovať, že zverenci Unaia Emeryho sú nebezpečne blízko zostupovému pásma. Posledný Nottingham stráca na Aston Villu iba tri body. Zaujímavosťou je, že posledné dva vzájomné zápasy skončili remízou 2:2.

Tottenham – Liverpool

Tipy: Zápas X – 1. polčas X – rovnako gólov v oboch polčasoch

Ďalšie skvelé futbalové divadlo nás, veríme, čaká v nedeľu na štadióne Hotspur v Londýne. Zverencom talianskeho trénerského mága Antonia Conteho patrí tretie miesto v tabuľke, The Reds sú na tom podstatne horšie, keď po jednogólových ligových prehrách s Leedsom a na Nottinghame spadli až na deviate miesto. Hotspur si postup do osemfinále Ligy majstrov z prvého miesta D-skupiny zabezpečili v utorok z poslednej akcie zápasu na ihrisku Olympique Marseille. Pierre-Emile Höjbjerg v 95. minúte z brejku zariadil triumf Spurs 2:1.

Futbalisti SSC Neapol utrpeli v utorok vôbec prvú prehru v tejto sezóne. Na ihrisku FC Liverpool podľahli 0:2, no udržali si prvú priečku v A-skupine, oba tímy už mali pred zápasom istý postup do osemfinále milionárskej súťaže. Posledné dva zápasy dnešných súperov v Premier League skončili deľbou bodov, Tottenham nedokázal zdolať Liverpool v posledných desiatich dueloch (naposledy v roku 2017).

chcem tipovať