Klasický blackjack patrí k najpopulárnejším a najvyhľadávanejším kartovým hrám. „Šikovné ruky“ programátorov v spoločnosti EASIT pripravili ďalší pozoruhodný kúsok online kasínovej hry blackjack. Ide naozaj o klasický typ kartovej hry a jednu z najzaujímavejších verzii blackjacku, ktorá na vás čaká v online kasíne spoločnosti eTIPOS.sk.

Prečo je Blackjack Mania taká zaujímavá?
Spája v sebe to najlepšie z iných známych verzií blackjacku. Tí, ktorí preferujú rýchlosť hry budú v úžase. Jej plynulosť nie je ovplyvnená žiadnym spomaľovacím prvkom.

Práve naopak, ani vyhodnotenie hry „Pushom“ – návratom vkladu pre hráča nebude nudné a prebehne veľmi dynamicky. Za všetkým je určite aj upokojujúca hudba v pozadí a nevtieravý komentár. Všetko si samozrejme môžete ovládať v elegantných nastaveniach.

V hre sú zachované najlepšie funkcie ako Double, Split, či Insurance, bez zbytočných vetvení. Neexistuje v nej re-split alebo viacnásobný split ako pri Double Exposure Gold. Ten síce robí blackjack atraktívnejším, no v konečnom dôsledku predlžuje čas trvania jednej hry a ničí jej plynulosť.

Hráč má jasne stanovené pravidlá ako naplniť svoj cieľ – poraziť dílera. Je ich naozaj minimum, čo opäť robí hru prehľadnou a šikovnou. Díler končí, keď má na ruke súčet 17 a musí pokračovať pri súčte 16.

Voľba funkcie DOUBLE sa aktivuje pri súčte 9, 10 a 11 na ruke hráča. Hráč vtedy inkasuje už len jedinú kartu a hra končí vyhodnotením.

Ako sme už spomenuli Re-Split v Blackjack Manii neexistuje a pri SPLITE esa A  – rozdelení úvodných dvoch rovnakých kariet (A), získava hráč v oboch paralelných hrách už iba kartu. Pri Splite už hráč nemôže získať čistý blackjack. Ide o klasický súčet 21 a preto je aj výplatný pomer pri výhre po splite 1:1.

Môžete sa tešiť na 4 rôzne druhy výplaty. Paradoxne najviac percentuálnej čistej výhry v porovnaní s vkladom získava hráč pri využití poistky INSURANCE a uhádnutí, že díler má na ruke „blackjack“. Možnosť voľby poistky je intuitívna a prehľadná.

Naskytne sa vám automaticky v momente, keď hrozí dílerov blackjack (A+10, A+J, A+Q, A+K). Ak poistku odsúhlasíte a díler skutočne dosiahne blackjack, vaša výplata je v pomere 2:1. Vkladom na poistku je však iba polovica základného vkladu na danú hru.

Hráč získava čistý dvojnásobok poistky = celý úvodný vklad na hru navyše. Pri vlastnom „blackjacku“ hráč získa výplatu v pomere 3:2 a klasická výhra oproti dílerovi znamená rovnakú výhru ako je vklad, teda v pomere 1:1. Poslednou možnosťou výplaty je „Push“ – návrat vkladu pri remíze s dílerom.

3 dôvody prečo vyskúšať Blackjack Maniu
 Plynulý blackjack bez zbytočných spomalení
 Impozantné detaily (skvelá grafika, upokojujúca hudba a príjemný komentár)
 Široký interval vkladov až do 2000 €

CHCEM HRAŤ