Tipuj zápasy slovenských tímov v predkolách európskych futbalových súťaží a získaj každý týždeň bonus 10 €. Pýtaš sa ako na to?

Tipuj ľubovoľné stávky z našej ponuky eTIPOS.sk, počet stávok na tikete však musí byť 3 a viac, pričom aspoň jedna musí obsahovať zápas slovenského tímu v európskych pohároch. Celkový kurz tiketu, aby sa počítal do akcie, musí byť po vyhodnotení 3,50 a vyšší. Minimálny vklad pre zapojenie sa do aktivity je 20 €. Tiket nesmie byť predaný a musí byť ukončený (neaktívny) do štvrtka 23:59 hod. príslušného stávkového týždňa, v ktorom sa zápasy odohrali. Výhernosť tiketu nemá u nás vplyv na zisk bonusu. Stávky môžu byť predzápasové aj LIVE, systémové stávky sa bohužiaľ nepočítajú. Hráč môže získať bonus 10 € iba jedenkrát za týždeň.

chcem tipovať

No a teraz sa už poďme pozrieť na odvetné zápasy a šance slovenských tímov v pohárovej Európe:

Newtown – Spartak Trnava

Tipy: Zápas X2 – 1. gól Trnava – 1. polčas nepadne gól – postup Trnava

Trnavský Spartak si v prvom zápase na štadióne Antona Malatinského vytvoril trojgólový náskok pred odvetným zápasom 2. predkola Európskej konferenčnej ligy, keď zdolal waleský AFC Newtown pohodlne 4:1, čím zaknihoval najlepší výsledok spomedzi slovenských zástupcov v pohárovej Európe. Triumf Trnavčanov zariadil už v prvom dejstve hetrikom nigérijský útočník Bamidele Yusuf. Pre zverencov trénera Gašparíka to bol prvý zápas v novej sezóne EKL, keďže ako víťaz Slovnaft Cupu nemusel hrať v 1. predkole. Pred rokom skončili po prehre s izraelským Maccabi Tel Aviv 0:1 svoju púť v 3. predkole.

Odvetu odohrajú v anglickom Oswestry na dvojtísícovom štadióne Park Hall, štadión Newtownu totiž nespĺňa podmienky na stretnutia v európskych klubových súťažiach. Ak si Spartak postráži náskok, čo by nemal byť väčší problém, v ďalšej fáze sa stretne s úspešným z dvojice Raków Czestochowa – FK Astana. Prvý zápas ovládol poľský tím 5:0. Do novej sezóny Fortuna Ligy vstúpil Spartak trojbodovým zásahom proti Zlatým Moravciam po víťazstve 2:0, v druhom kole ho však rovnako na domácom ihrisku prekvapil nováčik z Banskej Bystrice (1:2). V súťažnom zápase pred touto prehrali naposledy Bilí Andeli ešte 1. mája na Slovane.

Riga – Ružomberok

Tipy: Zápas 1X – postup Riga – 1. polčas 0:0 – menej gólov ako 2,5

Ružomberok zaknihoval najhorší výsledok zo slovenských zástupcov v európskych pohároch, poriadne si skomplikovali šancu na postup už v prvom stretnutí na domácom štadióne pod Čebraťom, keď nestačil na FC Riga 0:3. Rozhodujúci úsek hry prišiel na konci prvého polčasu, keď slovenský vicemajster inkasoval počas dvoch minút po úspešných zakončeniach Torresa a Soisala. Pred odvetným zápasom 2. predkola Európskej konferenčnej ligy v Lotyšsku sú tak postupové šance do ďalšieho kola a súboj s portugalským tímom Gil Vicente pomerne malé, priam až mizivé.

Liptáci v 1. predkole vyradili litovský tím FK Kauno Žalgiris po výsledkoch 2:0 a bezgólovej remíze. Rige patrí v domácej lige tretia priečka, na súboj s „Ružou“ sa naladila víťazstvom nad Spartaksom 2:1. Zverencom Petra Struhára vyšiel rovnako vstup do novej sezóny Fortuna ligy na jednotku, keď zo Skalice priniesli tri body po víťazstve 2:0. Na domácom trávniku však prišli o body s Podbrezovou, ktorá hrala od 57. minúty bez vylúčeného Grendela a vyrovnala až v samom závere po strele z bieleho bodu.

Dunajská Streda – Vikingur

Tipy: Zápas 1 – postup 1 – handicap (-0,5) 1 – viac gólov v 2. polčase

Futbalisti Dunajskej Stredy si v úvodnom zápase pripravili skvelú pozíciu pred odvetným zápasom 2. predkola Európskej konferenčnej ligy. Na pôde Víkinguru Göta zvíťazili 2:0, čím si enormne zvýšili šance na postup cez súpera z Faerských ostrovov. Skóre tohto duelu otvoril už v 8. minúte efektne nožničkami Nikola Krstovič, ktorý má celkom slušnú streleckú formu. V predošlom kole prešli zverenci Adriana Guľu pomerne ľahko cez Cliftonville zo Severného Írska po dvoch víťazstvách 2:1 doma a 3:1 u súpera. DAC ani jednom z dvoch úvodných kôl slovenskej najvyššej futbalovej súťaže neokúsil pocit prehry, keď v úvodnom otočil v závere priebeh duelu s Liptovským Mikulášom a vyhral 2:1. Spod Dubňa si odniesol bod po remíze 1:1.

Ak slovenský zástupca zo žitného ostrova udrží v domácej MOL aréne vedenie, v ďalšej fáze sa stretne s víťazom duelu medzi gruzínskym Saburtalom Tbilisi a rumunským FCSB, ktorého všetci poznajú z minulosti pod názvom FC Steaua Bukurešť. Dunajská Streda už neprehrala sedem súťažných zápasov po sebe, veríme jej aj v dnešnom zápase, ktorý by mala bez problémov ovládnuť.

chcem tipovať