O niekoľko dní pokračuje druhé kolo obľúbenej BONUSOVEJ JESENNEJ JAZDY. Nezabudnite sa zapojiť. Ak máte radi šport  a športové stávky, potom je táto bonusová jazda presne pre vás. Už od 15. októbra máte šancu veľmi jednoduchým spôsobom získať bonus. V prvom kole bolo úspešných až 58 hráčov, pričom každý z nich získal bonus 86,20 €. Veríme, že druhé kolo bude ešte úspešnejšie.

Druhé kolo jesennej bonusovej jazdy bude prebiehať od 15. 10. 2019 do 28. 10. 2019.

Aké sú podmienky „JESENNEJ JAZDY o 10 000 €“?

Tipujte každý deň v období trvania – od 15. októbra do 28. októbra v internetovej herni eTIPOS.sk, v sekcii Šport. Podmienkou je podať aspoň jeden tiket denne s ľubovoľným zápasom z aktuálnej kurzovej ponuky a s minimálnou výškou kurzu 1,50. Výška vkladu na tiket je minimálne 10 €.

Stávky, ktorými sa zapojíte do jesennej jazdy, môžu byť výherné, nevýherné aj nevyhodnotené. Do tejto bonusovej aktivity sa zapojíte podaním akejkoľvek sólo stávky, kumulatívnej stávky aj odvodenej stávky. Systémové stávky sa do tejto bonusovej aktivity nezapájajú.

Podmienky bonusovej jesennej jazdy nájdete tu.

jesenna jazda 10000 etipos

V článku spomenuté bonusy a promo akcie sú aktuálne v deň zverejnenia článku. Aktuálne promo akcie nájdete v sekcii promo akcie na www.etipos.sk