Predvianočný víkend bude nielen v znamení posledných nákupov, tradičných stresov, ale niekomu môže priniesť aj rozprávkovú výhru. Piatok, 17. decembra, je totiž na programe žrebovanie v lotérii Eurojackpot. Hrá sa o dych vyrážajúcich 72 000 000 €!

Len si to predstavte. 72 miliónov. Už pri vyslovení tejto sumy sa chveje hlas, myseľ si ulietava, čo všetko by sa dalo za ne kúpiť.

Ostrov v Pacifiku, lietadlo, formula, vlastná flotila áut, celý panelák, jachty. Nápadov by bolo od výmyslu sveta.

Realita pritom môže nastať už tento piatok. Čo k tomu treba? Uzavrieť lotériový tiket s aspoň jedným stĺpcom v hre Eurojackpot v hodnote 2 € a potom už len stískať prsty na rukách aj na nohách a veriť v kus šťastia.

Veď kto by už len nechcel vyhrať úžasných 72 000 000 €? Koniec roka 2021 ponúka výnimočnú šancu na výhru. Keď sa totiž pozrieme na štatistiky z predošlých týždňov a žrebovaní, jackpot na tejto úrovni bol od začiatku januára štyrikrát.

Paradoxne, ani raz nepadla výhra na úrovni 70 miliónov a vždy sa navýšila na maximálnu možnú výhru – 90 000 000 €.

Výhercov tejto sumy sme naposledy spoznali v auguste, kedy si hlavný bank rozdelila dvojica výhercov. Tak či onak, asi neprotestovali, keďže na ich bankové konto pribudlo úžasných 45 miliónov.

A ako to dopadne teraz? Spoznáme jedného majiteľa hlavného jackpotu 72 000 000 € alebo si výhru nebodaj rozdelia viacerí?

Bude mať Slovensko ďalšieho supermilionára?

Otázok veľa, odpovede nám dá už tento piatok. Mimochodom, skvelé výhry čakajú na hráčov aj v 2. poradí. V predošlých týždňoch sme spoznali hneď niekoľko slovenských lotériových hráčov, ktorí sa radovali z výhry niekoľko stotisíc eur vďaka 2. poradiu.

Eurojackpot. Lotéria, ktorá plní sny. Lotéria, ktorá vie zmeniť život k lepšiemu a dopriať rozprávkové výhry.

Nezabudnite, už tento piatok hráme o 72 000 000€. Veľa šťastia.

hrať eurojackpot