Snívate o veľkej výhre? Do konca júla ju máte na dosah ruky. Stačí si len zakúpiť eŽreb SUPER Renta, mať kus šťastia a dva roky finančných prázdnin máte na dosah! Ako na to?

Je to jednoduché. Lepší život vám vie zabezpečiť výhra vďaka eŽrebu SUPER Renta, ktorého cena je 5 €.

Dvaja výhercovia sa už dostali k hlavnej výhre, ktorou je mesačná renta vo výške 2 250 €. Tú dostáva výherca po dobu 24 mesiacov!

Matematika je jednoduchá, kto si zakúpi eŽreb SUPER RENTA a vyhrá hlavnú výhru, sa môže tešiť na celkovú výhru 54 000 €! Mesačne tak výhercovi pravidelne po dobu 24 mesiacov pípne na účet 2 250 €.

Hlavné výhry boli pri spustení eŽrebu pripravené štyri. Dve sú fuč, dve zostali v hre.

Ale pozor! eŽreb SUPER Renta je možné kúpiť len do konca júla tohto roka, teda do 31. 7. Kto sa stane výhercom hlavnej výhry? Nájdu sa dvaja šťastlivci, ktorí si prilepšia vďaka hlavnej výhre?

Zotrieť eŽreb SUPER Renta je úplne jednoduché. Dá sa tak spraviť z MHD, počas obednej prestávky, pri raňajkách, počas vychutnania si kávy, pred spaním, počas umývania zubov alebo hoc aj pri oddychovaní pri vode.

Ako a kde zotriete eŽreb je na vás. Parádna hlavná výhra čaká na dvoch šťastlivcov, ktorí si následne môžu využiť aj takto:

Zotri eŽreb

CESTOVANIE

Svetoznámy dánsky spisovateľ Hans Christian Andersen, ktorý navštívil aj Bratislavu, raz povedal: „Cestovať znamená žiť.“ S jeho výrokom sa nedá nesúhlasiť.

Vďaka SUPER Rente máte ideálnu možnosť vybrať sa na cesty a spoznávať svet. Šikovní plánovači by zvládli za celkovú sumu 54 000 € pokojne aj cestu okolo sveta. Povedzte, koho by nelákala?

SPOZNÁVANIE NEPOZNANÉHO

Čo tak let balónom? Alebo adrenalínový zážitok vďaka skoku bungee jumping. Vedeli ste, že najväčší skok môžete absolvovať v Číne, a to až z výšky 300 metrov?

Hraj eŽreby

Kto má rád cestovanie a adrenalín a baží po extréme, sa môže zúčastniť hudobných či kultúrnych festivalov  po celom svete. Spoznáte tak miesta diametrálne odlišné od charakteru Vášho známeho, poznaného  okolia. Aj takéto nepoznané zážitky si viete užiť, ak zotriete eŽreb SUPER Renta, budete mať šťastie a usmeje sa na vás šťastie v podaní hlavnej výhry – 54 000 €, ktoré vám budú vyplácané po dobu 24 mesiacov.

Ale pozor. Šťastie na vás s týmto eŽrebom čaká len do 31. júla 2024!