Chceš sa trochu rozptýliť a nevieš ako? Čo tak skúsiť niektorú z hier z online kasína eTIPOS.sk? Čaká ťa skvelá zábava, ale aj krásne výhry. Tak smelo za nimi a ešte dnes roztoč valce aj s týmito hrami.

8 Fruit Multi

Automat 8 Fruit Multi je skvelý video automat s deviatimi výhernými líniami a piatimi valcami. Herné umenie, ako sú šťastné sedmičky, jahody, hrušky a vodné melóny, úhľadne vyjadruje hlavnú ovocnú tému. Predvádzajúc hrozno, slivky, pomaranče, citróny a čerešne dávame tomuto hraciemu automatu navrhnutému spoločnosťou Synot Games štyri z piatich hviezdičiek za skvelú hrateľnosť.

Stávkovanie je jednoduché a umožňuje malú stávku vo výške desať centov až po maximálnu stávku sto eur, čo ti umožní hrať s preferovanou sumou. Slot obsahuje bonusové kolo Avalanche Respins s multiplikačným barom, ktoré získaš ľubovoľnými výhernými kombináciami. 8 Fruit Multi od Synot Games ponúka zábavu zahrnutím tejto extra bonusovej hry, určite si ju užiješ naplno.

81 Wine Win

Sme na misii nájsť stroj na ovocie s trochu väčšou chuťou ako väčšina v tejto tematike. Video automat 81 Wins od EGT má symboly s 3D efektom na štyroch valcoch a ako už názov napovedá, existuje 81 rôznych spôsobov, ako si medzi nimi zoradiť výherné kombinácie. Jednoduché pristátie troch alebo štyroch rovnakých symbolov na po sebe idúcich valcoch z ľavej strany bude stačiť na to, aby si získal cenu, k čomu ti pomôže špeciálny divoký symbol, ktorý môže fungovať ako ktorýkoľvek iný.

Tiež znásobuje výhry až osemnásobne a 81 výhier ti tiež dáva možnosť znova a znova hazardovať s výhrami za masívne výplaty. Pridaj progresívnu funkciu Jackpot Cards, ktorá je k dispozícii na všetkých hracích automatoch EGT, a táto hra dodáva tradičnému formátu ovocných automatov ovocný nádych. Zatiaľ čo väčšina hráčov automatov pozná automaty s tromi valcami, kde máš 27 spôsobov, ako vyhrať, a päťvalcové hry s 243 spôsobmi, ako vyhrať, štvorvalcové sú oveľa menej bežné. Ale automat 81 Wins funguje rovnakým spôsobom, takže na tom nie je nič zložité.

Hraj novinky

Gold Rush with Johnny Cash

Pamätš si Johnnyho Casha – odvážneho kovboja, ktorý hľadá peniaze a zlato? Teraz máš možnosť sa s ním opäť stretnúť v novom automate BGaming! Tentoraz sľubujú jeho dobrodružstvá ešte viac dych berúce chvíle, pretože sa teraz púšťa do pátrania po podzemnom zlate ako skutočný zlatokop. Spolu s Johnnym Cashom si užiješ ešte viac fascinujúcich funkcií ako v predchádzajúcom slote. Čakajú na teba tradičné zatočenia zadarmo a symboly Wild, existuje funkcia opätovného otočenia zlata s možnosťou vyhrať jackpot až 5000-násobok stávky.

Multi Golden Scarabs

Tajomný Egypt a hieroglyfy všade na stenách, nasmerujú ťa z rozprávkovej výhre? Táto hra s egyptskou tematikou obsahuje divokého psa, ktorý sa v prípade potreby môže správať ako ostatní, čakajú ťa zatočenia zdarma, kde cenné chrobáky držia multiplikátory až 50x. Odhaľ spolu s nami tajomstvá starovekého Egypta, nájdeš klenoty Nílu? Zlatom zdobené oko Ra, Ankh a Sobek, krokodílí boh starovekého Egypta, patria medzi klasické symboly.

Na valcoch nájdeš aj dekoratívne emblémy vysokých kariet, Horusa a drahokamových chrobákov, ktoré sedia medzi palmami púštnej oázy. Dvadsať výherných línií pretína päť valcov a tri rady. Horus je divoký symbol, takže tento boh má moc nahradiť iných, ak potom dokáže skompletizovať víťaznú kombináciu. Využi to vo svoj prospech!

CHCEM HRAŤ

Mystery Respin

Prinášame ti exkluzívne kráľa ovocných hier. Dostaneš sa až k tajomnej výhre? V hre MysteryRespin sa ti môže špeciálny symbol na obrazovke zobraziť kedykoľvek a priniesť ti bonusové spiny či nevídané poklady. Roztoč valce a pusti sa do hry. Mystery Respin je trojvalcový slot s tromi symbolmi na valci. Hráš na dva až tri rovnaké symboly v piatich pevných výherných líniách. Ak sa ti kdekoľvek na valcoch zobrazia tri symboly bonus, získaš desať voľných zatočení!

Dva symboly bonus počas bonusových zatočení zadarmo aktivujú výhru Mystery v rozmedzí od 1 až do 1000-násobku aktuálnej celkovej stávky. Čo na to povieš? Táto špeciálna funkcia je však aktívna iba počas bonusových zatočení zadarmo. V prípade nevýhernej otočky, kedy po dotočení valcov dostaneš jeden rovnaký symbol na všetkých pozíciách dvoch valcov, spustíš na zvyšnom valci opätovné zatočenie zadarmo – respin.