Váhaš čo s načatým dňom? Čo tak skúsiť šťastie v online kasíne eTIPOS.sk? Predstavíme ti ďalšie hry, ktoré ťa zabavia a v prípade, že sa na teba usmeje šťastena, vieš si aj parádne prilepšiť. Veď naše kasíno je plné skvelých bonusov a jackpotov v hodnotách desiatok tisíc eur.

French Roulette – La Partage

Preskúmaj vzrušujúcu online kasínovú hru hraním francúzskej rulety La Partage od Play’n Go. Krupiér je pripravený začať hru a zostáva ti už len uzatvárať stávky. Vyznačuje sa tiež úžasnými bonusmi na zvýšenie tvojho herného zážitku. Francúzska ruleta La Partage je variantom rulety v online kasíne a hrá sa podľa pravidiel La Partage. Takže sa priprav na to, že porazíš dílera kliknutím na tlačidlo stávky pri hľadaní veľkých výhier. Francúzska ruleta La Partage má zaujímavú hrateľnosť, ktorá ťa vtiahne do hry.

Tvojim hlavným cieľom pri hraní tejto hry je predpovedať výherné čísla a výhry udeľované podľa francúzskych pravidiel. Francúzska ruleta La Partage obsahuje koleso a rozloženie hry označené číslami 1 až 36 a striedajúcich sa farieb červenej a čiernej. Pred hraním tejto hry musíš nastaviť preferovaný vklad úpravou stávky na mince kliknutím na preferovanú hodnotu mince a jej umiestnením na tvoje predpokladané číslo. Ak si v kasíne ako doma, tento slot je určený presne pre teba.

CHCEM HRAŤ

Fruits Collection : 20 Lines

Veľa ovocia v kombinácii s dvadsiatimi aktívnymi výhernými líniami na teba čaká vo video automate Fruits Collection 20 Lines. Rovnako ako u mnohých klasických hracích automatov je najziskovejším divoký symbol Wild, ktorý môže zvýšiť tvoju stávku až 3000-krát. Slot je dostupný nielen na stacionárnych počítačoch, ale aj na moderných smartfónoch a tabletoch, takže ti nič nebráni roztočiť valce.

Je to klasický ovocný automat, ktorý si zahráš na hernej mriežke 6×4 valcov a čaká na teba 20 pevných výherných línií. Stávky sa môžu pohybovať od 0,2 do 200 eur, pričom najväčšia možná výhra je 3 000-násobok tvojej stávky. Jedinými špeciálnymi funkciami hry sú symbol Wild a Scatter. Ak chceš vyhrať v tejto hre, musíš získať „kombá“ 3 až 6 zodpovedajúcich symbolov.

Queen of Ice

Pohľad do jej očí ťa navždy zamrazí, veľká výhra ti však prinesie jej lásku a bohatstvo. Máte to šťastie, že kráľovná ľadu je spokojná? Čarovná 25-riadková hra s niektorými z našich najlepších funkcií je tu iba pre teba, čaká ťa zatočenia zadarmo, funkcia nákupu, synchronizované kotúče a ďalšie skvelé funkcie. Roztoč valce alebo navždy zamrzni vo večnom ľadovom kráľovstve.

CHCEM HRAŤ

Queen of Ice Expanded Edition je dobrodružný automat od spoločnosti Spinomenal. Vstúp do ľadového kráľovstva a zasiahni vysoko platiace kombá naplnením piatich valcov ľadovými korunami, vlkmi a rozširujúcimi sa divokými smybolmi. Hra tiež využíva ľadové kryštály a ľadové gule na aktiváciu bonusovej hry a bezplatných zatočení.

243 Fruity Ways

243 Fruity Ways, vyvinutý spoločnosťou Casimi, vezme hráčov na vzrušujúcu cestu pulzujúcim svetom ovocných pôžitkov. Tento podmanivý video automat ponúka vzrušujúci twist na tradičnú hrateľnosť a prináša na valce svieži a farebný zážitok. 243 Fruity Ways so svojim rozložením mriežky 5×3 a 25 výhernými líniami poskytuje dostatok príležitostí na vytváranie výherných kombinácií. Kotúče sú zdobené rôznymi symbolmi šťavnatého ovocia, ktoré prekypujú chuťou a šarmom.

Každé zatočenie je sprevádzané veselými zvukovými efektmi, ktoré ťa vtiahne do živej a pútavej atmosféry. Pokiaľ ide o uzatváranie stávok, máš slobodu prispôsobiť si svoj stávkový zážitok. Stávkový rozsah začína od skromných 0,10 eura, čo umožňuje príležitostným hráčom užiť si hru bez toho, aby museli hneď pripísať vyššie výhry. Medzitým môžu high rollery umocniť vzrušenie stávkou až 30 eur na zatočenie s cieľom získať lákavé ovocné výhry.