Váhaš čo s načatým dňom? Nudíš sa a nechce sa ti nič robiť? Možno pre teba máme riešenie. Čo tak skúsiť šťastie v online kasíne eTIPOS.sk? Predstavíme ti ďalšie hry z nášho portfólia, ktoré ťa zabavia a v prípade, že sa na teba usmeje šťastena, vieš si aj parádne prilepšiť. Veď okamžité výhry a nadupané jackpoty čakajú aj na teba.

Bonanza Billion

Zoznámte sa s Bonanza Billion – ďalšou fantastickou hrou, ktorá ťa zavedie do sveta lahodného ovocia! A ak budeš mať šťastie, poriadne si užiješ živú ovocnú fiestu plnú veľkolepých výhier, ktoré si zamiluje každý maškrtník. Vzrušujúca hrateľnosť s dopĺňaním valcov, symbolmi Scatter, zatočeniami zadarmo s multiplikátormi a ďalšími skvelými funkciami ťa dokáže uchvátiť na celé hodiny. Zaži túto šťavnatú atmosféru a získaj všetky skvelé výhry ešte dnes. Hráčom môže tento skvelý slot poskytnúť veľa po sebe idúcich výhier v každom točení.

Keď sa vytvoria zodpovedajúce kombinácie a výherné symboly zmiznú, zostávajúce symboly sa posunú nadol. Potom zhora padnú nové symboly, aby vyplnili prázdne miesta. Proces sa opakuje v rámci jedného točenia, až kým sa nevytvoria žiadne ďalšie výherné kombinácie bez obmedzenia. Všetky výhry sa pripočítajú k tvojmu hernému zostatku po odohraní všetkých doplnení zo základného točenia.

HRAJ NOVINKY

Wild Cash

Žiarivý klasický 3×3 automat s iba 5 výhernými líniami, ktorý však ponúka vzrušujúci potenciál s veľkorysými výhernými možnosťami a funkciami, ako je bonusová hra s multiplikátormi a bonus za nákup. Pripoj sa k honbe za divokou hotovosťou! Nový automat Wild Cash je pre všetkých, ktorí milujú tento ostrý zvuk čerstvých bankoviek. Čaká na teba množstvo úžasných funkcií, bonusové symboly, bonusové hry, točenia zadarmo, veľké výhry a to zďaleka nie je všetko, čím sa tento automat môže pochváliť. S fantastickou grafikou, chytľavou hudbou, príjemnými farbami a jednoduchou, no pohodlnou hrateľnosťou zaručuje Wild Cash skvelú náladu pre každého. Vstúp do sveta Wild Cash a zažite grandiózne výhry a úžasnú atmosféru.

81 Multi Gold

Ponor sa do nadčasového lákadla 81 Multi Gold slotu Tech4bet, klasickej extravagancie s ovocnou tematikou. Táto hra s tradičným rozložením sľubuje nostalgickú cestu s moderným nádychom. S maximálnou výhrou 500x násobok vkladu sa očakávanie zvyšuje s každým otočením. Zatočenia zadarmo, ktoré uvoľňujú herné vzrušenie, zvyšujú a ponúkajú hráčom viac šancí na bohaté výhry. Dávaj pozor na symboly Wild, ktoré dodávajú klasickému zážitku z automatu na ovocie dynamický nádych. Vďaka dokonalej kombinácii tradície a inovácie je 81 Multi Gold pripravený zaujať hráčov, ktorí hľadajú kúzlo známeho a vzrušenie z neočakávaného.

Je to klasický 4-valcový výherný automat s 3 riadkami, nenájdeš na ňom symboly ovocia ale nablýskané diamanty. Hra vsádza na jednoduchosť a tak hráčom ponúka iba jeden bonusový symbol. Tí bystrejší určite hneď pochopili, s koľkými výhernými líniami sa na online automate Multi Diamonds 81 hrá. Spolu ich je teda 81 a aby bola kombinácia výherná, musí pozostávať z troch alebo štyroch rovnakých symbolov, začínať na prvom valci zľava a bez prerušenia pokračovať smerom doprava.

CHCEM HRAŤ

Big Bass Splash

Je čas znova zdvihnúť rybársky prút a vrátiť sa na pobrežie v slote Big Bass Splash™. Pokiaľ ide o herné symboly, existujú štandardné kráľovské symboly, 10 až po A, ako aj niektoré ďalšie tematické symboly. Patrí medzi ne vážka, škatuľka s návnadou, rybársky prút, nákladné auto a samozrejme rôzne veľké ryby, ktoré sú súčasťou bonusového kola. Dva hlavné symboly sú Wild a Scatter. Divokým symbolom je veselý fúzatý rybár. Keď pristane na valcoch, pomôže ti dosiahnuť výhry tým, že nahradí potrebný symbol na dokončenie kombinácie na rôznych výherných líniách.

Medzitým je symbol Scatter zahnutá basová ryba, ktorá vyskakuje z vody. Toto monštrum je kľúčom k odomknutiu funkcie Free Spins, kde môžeš vyhrať až 5000-násobok svojej stávky. V Big Bass Splash, nabitom funkciami, očakávaj zvyšujúce sa multiplikátory, zvyšovanie úrovne, štuchnutia, opätovné spustenie, naskladané symboly a ďalšie skvelé bonusy.