Ponuka online kasína eTIPOS.sk je pestrá a široká, ale ako sa hovorí, dobrého nie je nikdy dosť. A preto ti ponúkame novú várku hier. Ktorú vyskúšaš ako prvú?

Big Bass Splash

Je čas zdvihnúť rybársky prút a vrátiť sa na pobrežie v slote Big Bass Splash. Pokiaľ ide o herné symboly, v tejto hre nájdeš štandardné – 10, J, Q, K a A, ako aj niektoré ďalšie tematické symboly. Patrí medzi ne vážka, škatuľka s návnadou, rybársky prút, nákladné auto a samozrejme rôzne veľké ryby, ktoré sú súčasťou bonusového kola. Dva hlavné symboly sú Wild a Scatter.

Wildom je veselý fúzatý rybár. Keď pristane na valcoch, pomôže hráčom získať výhry tým, že nahradí potrebný symbol na dokončenie kombinácie na rôznych výherných líniách. Symbol Scatter je ostriež, ktorá vyskakuje z vody. Toto monštrum je kľúčom k odomknutiu funkcie Free Spins, kde hráči môžu vyhrať až 5000-násobok svojej stávky. Tak si priprav udice a poď si uloviť kráľovskú rybu, vlastne, výhru.

Hraj novinky

Book of Ra Deluxe

Slot Book of Ra patrí medzi najpopulárnejšie a určite aj najslávnejšie hracie automaty na svete. Pokračovanie klasiky dostalo prívlastok Deluxe. Kto mal rád pôvodnú hru, jej nová verzia bude príjemne povedomá. Prináša však pár vylepšení, ktoré výrazne vylepšia zážitok z hry.

Čo sa teda zmenilo? Spoločnými zmenami sú vylepšená grafika, ozvučenie a až 10 výherných línií. Vizuál je modernejší a krajší. Hra výrazne omladla. Princíp hry však ostal rovnaký. Novomatic stavil na istotu a nemenil to čo majú hráči radi – vysoké výhry. V hre sú samozrejme k dispozícii aj špeciálne symboly Wild a Scatter, ktoré, ak sa na valcoch zobrazia viac ako 3-krát, prinesú hráčovi užitočné bonusy.

Bonusová hra sa aktivuje vždy, keď sú na obrazovke minimálne tri symboly knihy Ra. Tá sa otvorí a vyberie náhodný symbol, ktorý sa stane bonusovým symbolom. Ten sa v priebehu otáčania zadarmo rozširuje na všetky symboly valca, na ktorom si ho vytočíš. Podľa typu výherného symbolu si však potrebuješ vytočiť minimálne dva, ale zvyčajne tri symboly, aby vyplnili valce a vyplatili ti výhru.

Lucky Lady’s Charm Deluxe

Zabav sa so slotom, ktorý v sebe ukrýva najznámejšie talizmany z celého sveta. Podobne ako ostatné hracie automaty od Novomatic, aj jeho najväčšou devízou sú veľké výhry, ktoré ti prinášajú bezplatné otočenia v bonusovej hre. Ak si poverčiví a šťastie je tvoje druhé meno, automat Lucky Lady’s Charm Deluxe je ako stvorený pre teba.

Slot má 5 valcov a 10 výherných línií. Bonusovým symbolom je veštecká krištáľová guľa, ktorej tri symboly na valcoch spustia bonusovú hru. Mimo bonusovej hry môžeš získať najvyššiu výhru ak si vytočíš 5x symbol Lucky Lady na jednej výhernej línii. Táto kombinácia vypláca až 900-násobok stávky. 5 symbolov krištáľovej gule vypláca 500-násobok stávky. Množstvo možností na výhru a skvelé odmeny. To je Lucky Lady’s Charm Deluxe.

CHCEM HRAŤ

Crazy Fruits Street

Ovocie všade kam sa pozrieš. To je hra Crazy Fruits Street, ktorá ti na troch valcoch a piatich líniach vie dopriať skvelú zábavu a dopriať vysoké výhry.

Čerešne, citróny, pomaranče či slivky, ktoré dodať dvojnásobok výhry vďaka symbolu Multi. Traf troch Jokerov a získavaš bonusové zatočenia, ktoré ťa obdarujú výrazne vyššími výhrami.
Kto má rád veselé sloty s tradičnými prvkami, a najmä vysokými možnosťami na výhru nemôže váhať. Crazy Fruits Street je hra, ktorá čaká na teba. Zakusni sa do sladkého ovocia a vytoč si parádnu výhru ešte dnes.