Váhaš čo s načatým dňom? Čo tak skúsiť šťastie v online kasíne eTIPOS.sk? Predstavíme ti ďalšie hry z nášho portfólia exkluzívnych hier, ktoré ťa zabavia a v prípade, že sa na teba usmeje šťastena, vieš si aj prilepšiť.

Lucky Joker 50

Hra sa odohráva na veľkom hernom poli so šiestimi valcami, štyrmi radmi a až 50-timi výhernými líniami. Hra Lucky Joker 50 ponúka celkom desať výplatných symbolov. Ide pritom o úplne rovnaké symboly, ktoré štúdio Tech4bet už v minulosti použilo. Aj vizuálne spracovanie týchto symbolov je úplne rovnaké, takže ak máš skúsenosti, nič ťa neprekvapí. V každom prípade sa však môžeš tešiť na skvelé BAR symboly, čerešne, citróny, pomaranče, slivky, hrušky, hrozno, melóny, zvončeky a sedmičky.

Sedmičky sú najhodnotnejšími symbolmi hry a za kombináciu šiestich dostaneš až 40-násobok svojej stávky. Čo sa špeciálnych symbolov týka, Lucky Joker 50 ponúka Wild symboly a Scatter symboly. Wild symboly fungujú presne tak, ako by si očakával, a navyše majú aj svoje vlastné výplatné hodnoty. Za sadu šiestich týchto symbolov dostaneš hneď 100-násobok svojej stávky!

CHCEM HRAŤ

Stampede

Vydaj sa spolu s nami na výlet do slnkom zaliatej africkej savany s ďalšou skvelou hrou od Betsoftu. Tento univerzálny hrací automat ponúka 1024 spôsobov, ako vyhrať, a krásny umelecký štýl, ktorý evokujú na hracom poli vysoké trávy a rozširujúce sa akácie na africkej pláni. Teplé farby naznačujú teplo savany v lete, kde vládnu majestátne slonie stáda, sprevádzané ďalšími ikonami africkej divočiny, ako sú žirafy, gazely a zebry.

Na valcoch dominujú symboly slonov s najvyššou hodnotou, a keď sa stanú Stampede, hráči vyhrávajú ešte viac. V hre nájdeš štyri políčka namiesto troch, čo ponúka viac šancí na výhru. S pravidlami All-Ways-Pays to dáva spolu neuveriteľných 1024 možných spôsobov, ako vyhrať v každom kole!

CHCEM HRAŤ

20 Golden Coins

Našim hráčom prinášame aj päťvalcový výherný automat od spoločnosti EGT, ktorý posúva ovocné hry na novú úroveň. Nie je to síce herná novinka, ale na slovenskom trhu ju inde nenájdeš, len na eTIPOS.sk.

Na hráčov čaká dvadsiatka výherných línií a vysoká priemerná návratnosť stávok. Uži si poriadnu dávku zábavy na ružovom pozadí, pripomínajúcom vesmír. Symbol hviezdy je Scatter a prináša najvyššie výplaty. Ak uvidíš „collect“ symbol na piatom valci, môžeš sa tešiť na odmenu vo forme peňažnej hodnoty každej mince. Ak mince pristanú a neprinesú žiadnu výhru, tak sa spustí funkcia Mystery Nudge. Dostaneš vďaka nej druhú šancu na symbol „collect“.

Skvelou vychytávkou je funkcia Jackpot Cards – možno spustiť náhodne pri každom zatočení. Vyberáš si z tucta kariet a cieľom je nájsť tri rovnaké, aby si získal vysnívaný jackpot.