Veríme, že radosť z výhry je takmer vždy obrovská. Ale radosť z obdarovania blízkych nie je o nič menšia. Práve naopak. Našich blízkych chceme obdarovať niečím, čo ich naozaj poteší – darčekom, ktorý neostane len tak zabudnutý v skrini alebo nebude potajomky darovaný ďalej.

Či už sa pozeráš po darčeku na svadbu, narodeniny alebo výročie, hľadenie správneho prekvapenia môže zabrať veľa času. Niekedy potrebujeme vyriešiť darčekovú krízu ihneď, a práve vtedy nastáva tá chvíľa, keď sa v hlave vynára otázka: „Žeby žreby?“.

Stieracie žreby potešia snáď každého

V Tipos-e ich máme na každý deň jeden. Šťastná zhoda, šťastné čísla či Pavúčik šťastia – tie majú šťastie v mene. Prinášajú ho v podobe zábavy, radosti z hry alebo aj z výhry. A keďže šťastie nie je žiadna veda, to svoje si v žrebe zvládne zotrieť každá veková skupina na základe jednoduchých pravidiel, ktoré nájdeš priamo na žrebe, alebo na našej stránke.

Darček aj pre tvoju peňaženku

Ďalšou výhodou darčeka v podobe stieracích žrebov je, že do nich nepotrebuješ investovať cenu, ktorá ťa zamrzí. Cena takéhoto darčeka sa pohybuje od 0,50 eur do 20 eur, čo hravo zvládne každá peňaženka. Za pár drobných tak máš darček, ktorý oslávenca nielen poteší, ale aj zabaví a môže mu priniesť dvojnásobnú radosť v podobe výhry. Tá siaha až do výšky 220 000 eur, ako napríklad pri našom Super žrebe.

Urobiť radosť iným je rovnako dôležité, ako odmeniť seba. Ak ti zostane na konci mesiaca pár eur k dobru, prečo neskúsiť šťastie? Možno si polepšíš si o slušnú sumu, alebo pokojne o rentu na 3 roky. Za vyskúšanie to určite stojí.

Žrebov máme až-až, takže nuda s nimi naozaj nehrozí. To potvrdzuje aj rebríček najvyšších výhier, ktorý si môžeš pozrieť na našej novej stránke. Pozri si tiež ponuku žrebov a vyskúšaj, ktorý z nich ťa zaujme. Možno ťa len zabavíme a možno ťa prekvapíme.

Viac info