Nevieš čo s načatým dňom? Čo tak skúsiť šťastie s našimi parádnymi hrami, ktoré ti ponúka online kasíne eTIPOS.sk. Objav ich čaro a v prípade, že sa na teba usmeje šťastena, si vieš aj náramne prilepšiť.

Dragon Kings

Čínske mýty ožívajú v desiatich výherných líniách od Betsoftu. Podobne ako mnohé z pôvodných aristokratických hier, aj Dragon Kings, je moderným poňatím tradičného príbehu a výherným automatom 3×5, kde si na symboloch dali veľmi záležať. Popri šťastných ázijských symboloch, vrátane šťastných mincí a nefritových figúrok, Dragon Kings nanovo definuje strážcov morí starovekej Číny ako štyri výnimočné, šupinaté symboly – všetky sú divoké a každý má svoje vlastné jedinečné schopnosti a bonusy. Pri roztočení sleduj stredový kotúč, ktorý je vyhradený pre úžasného dračieho kráľa, ktorý stavia na individuálnych dračích požehnaniach s odmeňujúcim 2x multiplikátorom. Roztoč drakov spolu so symbolom perly na valci 6 a môžeš získať obrovské výhry!

Kings Fruit

V Kings Fruit nájdeš sedem výplatných symbolov a všetky sú úplne štandardné. Nájdeš tu symboly BAR (ktoré sa vyplácajú aj po dvoch), čerešne, pomaranče a slivky. Do vyššej kategórie výhier spadá hrozno, melóny a sedmičky. Sedmičky sú presne to, čo budeš na valcoch hľadať, pretože vyplatia až 500-násobok tvojej stávky za plnú kombináciu piatich zodpovedajúcich symbolov na výhernej línii. V hre je len jeden špeciálny symbol, a to symbol koruny. Funguje ako Wild i Scatter, čo znamená, že ho budeš chcieť vidieť na hracom poli čo najčastejšie. Tak neváhaj a vytoč si svoje šťastie!

81 Wins

Jednoduché pristátie troch alebo štyroch rovnakých symbolov na po sebe idúcich valcoch z ľavej strany bude stačiť na to, aby si získal cenu, k čomu ti pomôže špeciálny divoký symbol, ktorý môže fungovať ako ktorýkoľvek iný. Tiež znásobuje výhry až osemnásobne a 81 výhier ti tiež dáva možnosť znova a znova skúšať risk s výhrami za masívne výplaty. Zatiaľ čo väčšina hráčov pozná automaty s tromi valcami, kde máš 27 spôsobov, ako vyhrať, a päťvalcové hry s 243 spôsobmi, ako vyhrať, štvorvalcové sú oveľa menej bežné. Ale automat 81 Wins funguje rovnakým spôsobom, takže na tom nie je nič zložité. Symboly boli vybrané z najpopulárnejších ikon ovocných strojov a zahŕňajú čerešne, slivky, pomaranče, hrozno a vodné melóny. Vrchné symboly sú zlatý zvonček a klasické červené číslo 7, ktoré má hodnotu obrovských 1 600 mincí, keď pristane na všetkých štyroch valcoch.

Running Joker

Bližšie sa pozrieme aj na chuťovku Running Joker, čo je ďalší obľúbený ovocný automat. Ponúka síce len tri valce, tri riadky a päť výherných línií, ale zábava ťa rozhodne neminie. A nielen ona. V Running Joker nájdeš až desať výplatných symbolov, je možné ich rozdeliť na šesť nízkych a štyri vysoké. Určite ťa zaujmú symboly zvončekov, ako aj pomaranč, slivka, hrozno, citrón, melón, čerešňa, žolík. A k dispozícii máš samozrejme všetky možné bonusové funkcie. Zhoda rovnakých symbolov v rade na troch valcoch ti zaručuje výhru zodpovedajúcu nominálnej hodnote symbolov. Maximálny počet výherných línií v automate Running Joker dosahuje päť línií. A pri vypadnutí na každom valci najdrahších symbolov máš právo počítať s maximálnou výhrou.