Prémiové žrebovanie lotérie LOTO prináša hráčom vždy niečo exkluzívne. Od 27. septembra do 25. októbra rozdáva štýlové automobily KIA Optima v hodnote viac ako 40 tisíc €. Ďalšiemu šťastlivcovi ho osobne odovzdala naša olympijská hviezda Anastázia Kuzmínová. Poslednú možnosť zapojiť sa do prémiového žrebovania máte už túto nedeľu.

Nestáva sa každý deň, že máte to šťastie vyzdvihnúť si novučičký a zároveň aj štýlový automobil. Je to o to väčší zážitok ak vám kľúčiky podáva olympijská víťazka Anastazia Kuzmínová.

Fanúšik lotérie LOTO je jedným zo štyroch doteraz vyžrebovaných výhercov, ktorý sa stal hrdým majiteľom automobilu KIA Optima. A ako sám hovorí, načasovanie nemohlo byť lepšie. „Je to skvelý pocit. Naše 20-ročné auto práve doslúžilo, takže toto nové nám prišlo veľmi vhod,“ povedal s nadšením a dodáva, že šťastie sa raz usmeje na každého, len ho treba pokúšať. Dôkazom toho je aj priznanie, že nikdy predtým nič nevyhral. „Naozaj platí, že šťastena si môže sadnúť na kohokoľvek, len treba skúšať,“ motivuje aj ostatných hráčov.

Prémiové žrebovanie Víťazná jazda s LOTOm prebieha od 27. septembra do 25. októbra a viaže sa na nedeľné žrebovanie lotérie LOTO. „Prémiového žrebovania sa automaticky zúčastňujú aj tí zákazníci, ktorí využívajú predplatené stávky,“ vysvetľuje Dáša Kubovičová, manažérka úseku žrebov a lotérií spoločnosti TIPOS. „Je veľmi dôležité, aby si zákazník odložil potvrdenie o uzatvorení stávky, na ktorom má uvedený prémiový kód. Aj v prípade, že nevyhrá finančnú časť výhry, môže vyhrať auto a týmto kódom sa musí preukázať,“ upozorňuje Kubovičová.

Výhercovi gratulujeme a prajeme šťastné a predovšetkým bezpečné kilometre!

Štyroch majiteľov automobilov už poznáme. Budete vy tým piatym?

Už túto nedeľu 25. októbra sa bojuje nielen o auto, ale aj o miliónový jackpot. Podajte si aj vy tiket na eTIPOS.sk a hrajte o 1 478 140,90 €.

Chcem vedieť viac