Hráčom, ktorí na eTIPOS.sk vyhľadávajú zábavu, rozptyl a možnosť skvelej výhry na automatoch, prinášame ďalšie hry z bohatého portfólia. Ktoré to sú?

Na najbližších riadkoch ti predstavíme tri hry – Bonus Fruit, Total Overdrive a Retro Cabaret. Posledne menovaná je od dodávateľa EGT, ktorý má na eTIPOS.sk aj samostatný Jackpot. Ten sa minulý týždeň dočkal svojho pokorenia, keď šťastný hráč s nickom PRE***  roztočil valce na hre od EGT 2 dragons a vyhral parádnych 50 229 €!

Takisto si doporučujeme všetkým hráčom, aby sledovali našu stránku, pretože už čoskoro prinesieme veľkú akciu, kde budú mať šancu hrať o zaujímavé bonusy.

A ktoré tri nové hry pribudli do rodiny na eTIPOS.sk?

Bonus Fruit

Na prvý pohľad hra vyzerá ako klasický automat s ovocnou tematikou, hoci sa odohráva na valcoch v pomere 6×3. Nájdeš tu však minimálne 40 spôsobov vyplácania stávok zľava doprava. Skrytým tajomstvom je, že tento slot je nabitý funkciami, ktoré hráčom poskytujú ešte lepšie herné možnosti. K dispozícii je najlepšie vyplácaný divoký WILD symbol, ktorý nahrádza všetky ostatné symboly okrem bonusového symbolu a špeciálny symbol „zatoč a vyhraj“ v tvare diamantu.

Bonusový symbol je kľúčom k tomuto slotu, pretože má špeciálne hodnoty. Hráči, dostanú na výber buď točenia zdarma, alebo bonusovú hru „zatoč a vyhraj“. Aj keď režim bezplatných zatočení neobsahuje žiadne špeciálne funkcie, možno ich znova spustiť. V režime „zatoč a vyhraj“ má každý symbol diamantu náhodnú peňažnú hodnotu. Hra má v ponuke aj štyri pevné jackpoty. Existuje deväť platobných symbolov okrem divokých. Symboly najvyššej hodnoty sú dve šťastné 7. Nasleduje sedem klasických druhov ovocia.

Total Overdrive

S týmto chytľavým video automatom s tromi valcami a piatimi výhernými líniami sa môžeš vydať do sveta neónovej elektroniky. Vďaka sviežim dizajnom čerešní, zvončekov, diamantov, tyčiniek a sedmičiek táto aktualizácia klasického ovocného stroja s úžasnými laserovými efektmi a jazdným soundtrackom určite vzbudí u teba nostalgiu.

Srdcom TOTAL OVERDRIVE je Overdrive Multiplier. Každé výherné zatočenie zvýši multiplikátor, ktorý sa bude naďalej zvyšovať s po sebe nasledujúcimi víťaznými zatočeniami. Sleduj, ako elektrické vlákna naberajú na intenzite s každou násobenou výhrou. Ale tam to nekončí.

Násobiteľ Overdrive sa tiež môže stať Sticky. To znamená, že zostane na svojom mieste počas trvania točení, aj keď už nedôjde k žiadnym po sebe nasledujúcim výhram. Podržanie multiplikátora Overdrive sa môže dokonca znova spustiť, keď je aktívny, čím sa posunie úroveň multiplikátora a výherný potenciál do skutočného overdrive! Vyskúšaj, neobanuješ.

Retro Cabaret

Zdá sa iba tebe, že koncept Retro Cabaret pochádza z Moulin Rouge, keďže sa hra odohráva vo francúzskom klube 21. storočia? Rovnako aj nám. Má dostatok bonusových funkcií na získanie tvojej pozornosti na dlhú dobu. Retro Cabaret nepochybne vsadil na starodávnu kartu na vybudovanie jedinečného a lákavého herného sveta. Štýl parkoviska pre luxusné autá možno rozoznať tak, že väčšinu pozadia hry zakryješ obrovskými kotúčmi.

Nádherná grafika a herná obrazovka plná funkcií zabaví hráčov už pri samotnom roztočení valcov. Nájdeš tu aj niektoré z interaktívnych funkcií, ktoré má táto hra v retro štýle. Nechýba režim automatického točenia. Pomocou automatického prehrávania môžeš nechať valce točiť bez toho, aby si musel stlačiť tlačidlo roztočenia. Zvolíš si turbo režim, ktorý urýchli tvoju hru?