Vedeli ste, že s hrou KENO 10 sa dajú vyhrať denne úžasné výhry? Pre mnohých už starý-známy produkt z dielne spoločnosti TIPOS, pre niektorých novinka. Ako ju hrať?

Tradičná hra KENO 10 sa žrebuje každý deň, sedem dní v týždni. Do osudia sa vloží 80 čísel, z ktorých sa potom žrebuje 20 výherných.

Pri výbere čísel sa môžete rozhodnúť pre vlastné čísla alebo náhodný tip, pričom si vyberáte počet čísel od 1 až po maximálny počet 10.

Cena stávky sa dá nastaviť od minimálneho vkladu 0,30 € až po 20-násobok vkladu na jeden stĺpec, teda 6,00 €. Poprípade sa dá ešte využiť možnosť KENO PLUS číslo. Vklad naň je vždy dvojnásobok vkladu ako pre zvolenú základnú stávku.

Hra KENO 10 má aj svoju doplnkovú hru KENO JOKER, za ktorú si tipujúci priplatí 0,30 €. Samozrejmosťou je možnosť predplatiť si svoj tiket na viacero žrebovaní vopred (maximálne však 12 žrebovaní). Stávku uzatvoríte raz, ale šancu vyhrať máte hneď niekoľkokrát!

Stávku na hru KENO 10 si môžu hráči podať skoro v každej trafike, na poštách, v obchodoch, cez SMS správu alebo z pohodlia domova prostredníctvom internetu aj online.

A teraz to najzásadnejšie. S hrou KENO 10 môže hráč vyhrávať menšie, veľké, ale aj gigantické sumy. Najvyššia možná výhra je 3 000 000 €!

No a kto by chcel zažívať chvíle napätia ešte častejšie, môže skúsiť šťastie na predajných miestach s hrou KLUB KENO, kde sa žrebuje každé 4 minúty, prípadne prostredníctvom internetu, kde sa v čase od 05:00 hod. do 23:50 hod. žrebuje hra eKLUB KENO každých päť minút.

Jednoducho, neustála možnosť vyhrávať. To je KENO 10.

Hrať online