Už si azda ani nevieme predstaviť týždeň, aby sme vás neinformovali o výhre v ‚malom lote‘. Nie inak je tomu aj teraz. V hre LOTO 5 z 35 sme spoznali ďalšieho šťastlivca, ktorý po nedeľňajšom žrebovaní bohatší o krásnu sumu 38 812 €!

Výhry v ‚malom lote‘ triafali hráči od Bratislavy po Prešov či Košice, no čuduj sa svete, medzi desiatkami boháčov sa nenachádzal ani jeden z Nitrianskeho kraja.

Až doteraz.

Výherca uzatvoril svoju stávku na predajnom mieste, keď sa rozhodol pre dvojtipovú stávku. Predplatil si ju na 8 žrebovaní, za čo zaplatil 8 eur.

Šťastie sa usmialo na výhercu v treťom žrebovaní, po ktorom je bohatší o takmer 40-tisíc eur!

Nitriansky kraj sa tak zaradil k ostatným, odkiaľ poznáme výhercom v hre LOTO 5 z 35. Najviac ich bolo v tomto roku zo Žilinského kraja, až 9. Nasledujú hráči so stávkami z Banskobystrického kraja – 8.

Po 7 prípadov pripadá na úspešné stávky z Bratislavského, Košického a Prešovského kraja. Šesťkrát vyhrali v hre LOTO 5 z 35 jackpot alebo výhru v prvom poradí hráči so stávkami, ktoré uzatvorili cez internet alebo cez sms.

Trikrát boli úspešní i hráči so stávkami z Trenčianskeho kraja a rovnako trikrát sa z jackpotu, resp. z výhry v prvom poradí tešili i hráči, ktorí si stavili na predajných miestach spol. TIPOS v Trnavskom kraji.

Tipuj online