Lotériové hry patria medzi slovenskými hráčmi k veľmi populárnym. Niet divu, veď pri troche šťastia dokážu lotérioví hráči zo dňa na deň vyhrať státisíce, či dokonca milióny eur. Odteraz budete cesta k rozprávkovej výhre na eTIPOS.sk ešte jednoduchšia.

Dnešná doba je rýchla. Všetko vieme vybaviť z mobilov a tabletov jedným či dvoma ťuknutiami. Nie inak tomu je aj vďaka novinkám na stránke eTIPOS.sk, kde sme vynovili dizajn na nepoznanie.

Jednou z noviniek je možnosť podať si rýchle stávky. O čo ide? Stačí len pár ťuknutí a váš lotériový tiket je na svete. Netreba potvrdenie PIN-om, rovno sa dostávate k podaniu tiketu a následne už len čakať na správne čísla pri žrebovaní.

Ďalšou novinkou je možnosť výberu často žrebovaných čísel. Nový dizajn vám ukáže, ktoré čísla boli za posledné obdobie často ťahané a ktoré naopak nie. Na základe „hot“ a „cold“ čísel si tak môžete zvoliť stratégiu pri výbere čísel. Buď pôjdete cestou najčastejšie žrebovaných čísel a spoľahnete sa, že ich žrebovacie zariadenie vyžrebuje, alebo naopak risknete a rozhodnete sa najmenej žrebované.

Cesta k veľkej výhre nebola azda nikdy jednoduchšia. Užívajte si nové možnosti, ktoré vám ponúka TIPOS. Nech sa čím skôr premenia na vami vysnívanú výhru jedným či dvoma klikmi.

Veľa šťastia.

Chcem hrať lotérie