Už niekoľko mesiacov sa intenzívne bojuje o obľúbené EGT jackpoty, ktoré hráčov odmeňujú každý jeden deň. Avšak 20. augusta sa do EGT dejín zapíše ako deň, kedy bol zdolaný doteraz historicky najvyšší EGT jackpot. Šťastný hráč si na svoje konto pripísal viac ako 20 tisíc €.

Kasíno eTIPOS.sk  len tak prekvitalo výhrami. Hráčom sa naozaj darilo. Exkluzívne EGT jackpoty, ktoré patria medzi najobľúbenejšie kasínové akcie tejto sezóny, boli k fanúšikom naozaj veľmi štedré a doslova trhali vlastné rekordy.

Veľmi horúco bolo 20. augusta 2020 nielen vďaka letnému počasiu, ale aj vďaka online hre Burning Hot. V tento deň bol pokorený historicky najvyšší EGT jackpot a hráč si na svoje konto pripísal sumu 20 232 €! Potreboval na to iba 7 minút. Tomu sa hovorí vydarený štvrtok.

Avšak jeden zdolaný jackpot určite nestačil. O tri dni neskôr 23. augusta 2020 prišiel rad na ďalší. Hráčovi spríjemnila víkend výhra 9 605 €, ktorú sa mu podarilo pokoriť práve vďaka svojej vytrvalosti  v hre 100 Burning Hot.

Dobrou správou je, že nemusíš zdolať iba rekordný jackpot na to, aby si získal zaujímavé výhry v EGT jackpotoch. Jedným z príkladov je aj hráč s prezývkou Marko ****, ktorý vyhral už trikrát sumu presahujúcu 1 000 €. A podobne sú na tom aj iní hráči.

Jackpoty tak rýchlo ako padajú, tak aj rýchlo narastajú. V jeden jediný deň ich môžeš vyhrať aj niekoľkokrát. Absolútnym rekordmanom v počte jackpotových výhier je hráč, ktorému sa to podarilo až 22-krát! A už teraz sa bojuje o jackpot vyšší ako 9 500 €.

O exkluzívne EGT jackpoty sa hrá od 11. mája tohto roka a ich obľúbenosť každým dňom stúpa. Hráčom sa zatiaľ rozdali výhry v neuveriteľnej výške viac ako 370 tisíc €. A to ešte ani zďaleka nekončíme!

Nenechaj svoje šťastie dlho čakať a nájdi si svoju obľúbenú EGT hru v kasíne eTIPOS.sk, vďaka ktorej sa zaradíš aj ty medzi výhercov jackpotu.

CHCEM HRAŤ