Tradičné sychravé, zamračené a chladné novembrové počasie je denno-dennou realitou dneška. Chceš si ho rozžiariť skvelou výhrou? Žiaden problém. V online kasíne eTIPOS.sk čakajú denne parádne výhry možno práve na teba!

Novembrová kasínová liga s garanciou 50 000 € je v plnom prúde. Za posledné dni sme spoznali majiteľov parádnych jackpotov v hodnote desiatok tisíc eur. Nové jackpoty sa opätovne plnia.

Skvelé výhry okamžite, množstvo bonusov. To je online kasíno eTIPOS.sk. Aj tento týždeň dávame hráčom do pozornosti hry, ktoré rozhodne stoja za vyskúšanie!

Book of Secrets 6

Vydaj sa na cestu za strateným egyptským pokladom a vyhrávaj popri tom parádne výhry spoločne so sympatickou archeologičku Ivy, ktorá okamžite upúta pozornosť.

Automat je vyskladaný z 5 valcov, 3 riadkov a 10 fixných výherných línii. Tradičné symboly Wild a Scatter sú zlúčené a vyobrazené ako symbol knihy. Plní funkciu žolíka, čiže supluje chýbajúce symboly vo výhernej kombinácii. Pokiaľ sa tento symbol podarí vytočiť minimálne 3-krát, aktivujete bonusovú hru s voľnými spinmi.

Neváhaj a spoločne s Ivy otvor brány magickej egyptskej cesty plnej rozprávkových výhier!

Multiplay hot

Kto si pamätá na staré, klasické časy automatov v pohostinstvách musí pri hre Multiplay hot pookriať.

No a keďže na dobré veci treba spomínať, v ponuke online kasíne eTIPOS.sk nechýba.

Ovocie, sedmičky, tradičné symboly ako BAR? Presne tie sú dominantné pri hre Multiplay hot! Naspäť do 90. rokoch v online čase? S TIPOSOM je všetko možné.

Chcem hrať