V roku 2015 bola veľkolepo spustená jedna z najštedrejších lotérií v Európe. Eurojackpot už päť rokov mení životy Slovákov. Na svoje narodeniny si pripravila špeciálnu akciu, ktorú môžete využiť do piatka 9. októbra.

Nie je lotéria ako lotéria. Eurojackpot sa v kategórii obľúbenosti pohybuje u Slovákov na popredných priečkach. Nie je sa čo čudovať, keďže za päť rokov fungovania už odmenila niekoľko šťastných výhercov za ich snahu. Len výhry 2. a 3. poradia sa za ten čas vyšplhali na viac ako 24,5 milióna €.

Teraz prichádza s ďalším bonusom. Pri príležitosti 5. narodenín lotérie Eurojackpot môžete získať ďalšie bonusy a voľné otočenia na online automatoch zdarma. Stačí ak si na eTIPOS.sk podáte plný tiket, prihodíte aj doplnkovú hru EUROJACKPOT JOKER a ste zaradený do žrebovania o bonusy v hodnote 5 € a 5 otočení využiteľných v širokej ponuke online kasíne. Arzenál kreditu vám môže dopriať ďalšie výhry. Využiť ho môžete naprieč celou ponukou eTIPOS.sk. Je už na vás či opäť siahnete po lotériách alebo vyskúšate kvalitnú zábavu nášho kasína.

Oslavy narodenín lotérie Eurojackpot trvajú do piatka 9. októbra. Následne sa vyžrebuje 100 hráčov, ktorí budú odmenení narodeninovým Eurojackpot darčekom.

Poponáhľajte sa, možno práve na vás čaká jackpot vo výške 44 miliónov €.

Držíme palce!

chcem hrať

V článku spomenuté bonusy a promo akcie sú aktuálne v deň zverejnenia článku. Aktuálne promo akcie nájdete v sekcii promo akcie na www.etipos.sk