Už piaty rok jedna z najobľúbenejších lotérií Slovákov, nespočetne veľa výhier spolu v hodnote niekoľkých desiatok miliónov €, aj to je v skratke päťročná cesta lotérie Eurojackpot na Slovensku. Presne 9. októbra 2015 sa slávnostne odštartoval celoeurópsky fenomén aj v našich končinách.

Jedným z dôležitým míľnikov v oblasti slovenských lotérii bolo veľkolepé spustenie celoeurópskej lotérie Eurojackpot. Od tohto momentu uplynulo už päť rokov a množstvo hráčov sa teší z naozaj krásnych výhier. Pri príležitosti výročia sme si posvietili na najväčšie lotériové úspechy a top výhry.

Lotéria Eurojackpot patrí z hľadiska výšok jackpotu k tým najatraktívnejším. Či už sa práve nachádza na svojom minime v hodnote 10 miliónov € alebo dosahuje strop v podobe 90 miliónov €, je to lotéria, v ktorej sa oplatí pokúšať svoje šťastie. Najlepším dôkazom je nemalý počet veľmi atraktívnych výhier, ktoré aj Slovákom zmenili život. Ak spočítame všetky výhry v 2. a 3. poradí zdolané za posledných päť rokov, tak sa hráčom rozdalo viac ako 24 504 131,80 €.

Začiatok bol úspešný

Pozitívnou správou je, že prvá veľká výhra na seba nenechala dlho čakať. Novozavedená lotéria hneď v úvode svojho pôsobenia v roku 2015 potešila hráča výhrou v 2. poradí, ktorý si domov odniesol až 1 406 004 €. Výherný tiket bol podaný v Košickom kraji. V štedrej nálade pokračoval aj rok 2016 kedy bolo 2. poradie odmenené výhrou vo výške viac ako 420 000 € a niekoľkostotisícové výhry sa niesli aj celým rokom.

Ostatné roky nezaostávali

Rok 2017 svojimi výhrami určite nezaostával. V júni putovala výhra v 2. poradí v hodnote skoro 300 tisíc € opäť na východ Slovenska. Najsilnejším obdobím lotérie Eurojackpot na Slovensku z pohľadu počtu zdolaných 2. a 3. poradí bol jednoznačne rok 2018, počas ktorého sa tak stalo až 16 – krát. Krásne sumy sa vyhrávali naozaj naprieč celou krajinou, pričom tá najvyššia presahovala 850 tisíc €.

Šťastie sa na Slovensko usmievalo aj minulý rok. Tie najvyššie výhry sa pohybovali na úrovni niekoľkých stotisíc. Top výhra padla v apríli 2019 vo výške 480 924 €. Hráč stavil na modernú formu tipovania a tiket podal online na eTIPOS.sk.

Posledný rok bol zatiaľ najúspešnejší

Najpriaznivejším rokom v celej histórii slovenského Eurojackpotu je jednoznačne rok 2020. „Bláznivý“ apríl môže byť v lotériovej terminológii premenovaný aj na miliónový apríl. Práve v tomto mesiaci padli až dve miliónové 2. poradia. Prvému výhercovi sa pošťastilo vyhrať viac ako 5,2 milióna € a druhý si na svoje konto pripísal dokonca sumu presahujúcu 7,3 milióna €. Tento rok sa nám ešte neskončil a už teraz vieme povedať, že boli vyplatené výhry 2. a 3. poradia spolu v hodnote viac ako 14,5 milióna €.

Oslávte 5 rokov lotérie Eurojackpot na Slovensku spolu s nami!

Lotéria Eurojackpot rozdala na Slovensku už veľa radosti. A to je dôvod na oslavu!

Podajte si aj vy plný tiket (štyri polia) na eTIPOS.sk, zaškrtnite políčko EUROJACKPOT JOKER a budete zapojení do žrebovania o bonusy v hodnote 5 € či 5 voľných otočení v našom online kasíne.

Nenechajte svoje šťastie dlho čakať lebo akcia trvá od 5. do 9. októbra 2020. Budete aj vy medzi 100 vyžrebovanými hráčmi?

Držíme palce!

chcem sa zapojiť do akcie

V článku spomenuté bonusy a promo akcie sú aktuálne v deň zverejnenia článku. Aktuálne promo akcie nájdete v sekcii promo akcie na www.etipos.sk