Skúste šťastie v hre Euromilióny, TIPOS pre ňu žrebuje výherné čísla v utorok a v sobotu.

V niektoré dni možno v niektorých lotériách vyhrať až milióny eur. Medzi takéto „milionárske“ hry patrí už 19 rokov aj číselná lotéria Euromilióny. Už z názvu je jasné, že tu nejde v súvislosti s hlavnou výhrou o nejaké „drobáky“. Garantovaný jackpot pre túto lotériu je totiž rovný 1 000 000 eur – pod túto hranicu víťaz nejde! Aktuálne môže ktokoľvek z vás vyhrať jackpot, ktorý prekročil viac ako 4 500 000 eur.

Euromilióny od svojho spustenia v roku 2004 potešili viacmiliónovými jackpotmi 5  hráčov. Niekomu sa to nezdá veľa, ale tie jackpoty stáli za to! Doteraz najvyšší padol v sobotu 25. januára 2020 a mal hodnotu 8 997 697,75 eura. Získal ho hráč, ktorý uzatvoril svoju šťastnú stávku v Bratislavskom kraji.

Keďže hra má powerballový prvok, výherné čísla sa žrebujú z dvoch osudí. V prvom, hlavnom osudí je 33 čísel a z nich sa žrebuje 7. V druhom, powerballovom osudí je 6 čísel a z nich sa „ťahá“ len jedno.  A mimochodom, aj hra Euromilióny má svoju doplnkovú hru – Euromilióny JOKER a ak sa pre ňu rozhodnete, môžete v prvom výhernom poradí získať príjemných 20 000 eur.

TIPOS ponúka svojim hráčom na každý deň číselnú lotériu, v ktorej možno vyhrať skvelé desaťtisícové či stotisícové výhry. Staviť si na Euromilióny možno kedykoľvek, a to na predajných miestach TIPOSu, cez hráčsky portál eTIPOS.sk alebo prostredníctvom SMS. Výherné čísla pre Euromilióny sa žrebujú v utorok a v sobotu.

Veľa šťastia v hre!

chcem hrať