Je tu nový týždeň a s ním prichádza aj nová, exkluzívna várka hier v online kasíne eTIPOS.sk. Nezabúdaj, že v našom kasíne hráš o čisto slovenské jackpoty v hodnote desiatok tisíc eur, parádne okamžité výhry a vo februári sa môžeš zapojiť aj do skvelej ligy o 90 000 €!

A ktoré hry od Kalamby by si mal vyskúšať ešte dnes?

Goblins & Gemstones

Poznáš miesto, kde rodičia Harryho Pottera schovali svoje zlato pre Harryho, keď dosiahol plnoletosť? Údajne to bolo jedno z najbezpečnejších miest na zemi, hneď po Rokforte podľa Hagrida, keď vzal Harryho, aby niečo z neho získal späť. Dúfaj, že nie je príliš nebezpečné, pretože budeš chcieť dostať do rúk všetky rozhádzané zlaté mince. Stručne povedané, dobrodružstvo sa odohráva v bankovom trezore, ktorý prevádzkujú spomínaní škriatkovia a hrá sa pomocou 5-valcov spolu s 1 024 výhernými spôsobmi.

CHCEM HRAŤ

Griffin’s Quest

Zmenšuj horu Olymp a bojuj s mytologickými bytosťami pri hľadaní mocného gryfa v našom najnovšom titule Griffin’s Quest. Čaká ťa epická hra nabitá pútavými funkciami, kde sa isto zabavíš pri honbe za veľkými výhrami, ako je mýtická Medúza, divoké mantikory, obri a jednorožce. Namiesto štandardnej hracej mriežky táto hra používa rozloženie 6×5 na zobrazenie farebných a vysoko platených symbolov. Nedovoľ však, aby ti mriežka zvláštneho tvaru zabránila naplno si užiť túto novú hru. Griffin’s Quest je nabitý vzrušujúcimi funkciami, ktoré ťa dokážu naladiť na hranie a sledovanie mytologických postáv pristávajúcich a generujúcich okamžité výhry v každom kole.

Joker Max

Joker Max je spojením toho najlepšieho z oboch svetov a samozrejme hovoríme o klasických automatoch verzus video automaty. Tvorca spojil tieto dve veci dohromady v očarujúcej hre s ovocným strojom, ktorá prichádza s množstvom zaujímavých funkcií a až kvartetom rôznych jackpotov. V hre si môžeš vybrať medzi štyrmi rôznymi úrovňami stávok, čo ovplyvní všetky aspekty tvojej hry. Hra sa hrá na šiestich valcoch, štyroch riadkoch a štyridsiatich výherných líniách, takže ťa nečaká žiadny „klasický slot“ v klasickom zmysle slova. Veľkosť štyroch jackpotov bude tiež úmerná úrovni tvojej stávky a ak sa ti nechce na ňu čakať, môžeš si kúpiť funkciu roztočení zadarmo. Teoretická maximálna výhra v hre je až 8 000-násobok tvojho vkladu a najväčší jackpot bude začínať na 668,4-násobku tvojej celkovej stávky.

CHCEM HRAŤ

Sadie Swift: Guns ‚n Glyphs

Prekrásna kovbojka loví staroegyptské artefakty na piatich valcoch a dvadsiatich radoch vo vzrušujúcej zmesi Tomb Raidera a Indiana Jonesa. Pripoj sa k jej dobrodružstvu a odhaľ multiplikátory výhier a rozširujúce sa symboly počas základných hier, potom si vyber z Divokého západu alebo egyptských bezplatných zatočení, z ktorých každé má svoje špeciálne odmeny. Aj v tejto hre na teba čaká vysoká volatilita, môže viesť až k obrovskej výhre 14 144-násobku tvojho vkladu.

Svoju cestu začneš v útulnej obývačke plnej nábytku z viktoriánskej éry, ktorá je slabo osvetlená slnkom presvitajúcim cez ťažké červené závesy, kde môžeš vidieť modely vzducholodí a lietadiel zavesené na strope. Na mriežke 5×3 hľadaj klobúk a nôž, zbraň a knihu, truhlica s pokladom a lebku, tieto patria medzi spárované predmety. Samotná Sadie je divokým symbolom. Tento nezvyčajný mix hracieho automatu s tematikou Divokého západu a starovekého Egypta funguje lepšie, ako si myslíš. Nuž ale, možno je najlepšie zabudnúť na stret štýlov a vydať sa na jazdu.

Sky Hunters

Sky Hunters má dvadsať výherných línií a päť valcov s tromi symbolmi na každom valci. K dispozícii je bonusové kolo bezplatných zatočení a druhá bonusová funkcia nazývaná hyper bonus. Tvorca opäť vsadil na  steampunkovú tému, ktorá však nie je podobná mimoriadne obľúbenej Steamtower. Na pozadí sú animácie a samotné symboly sa tiež stanú animovanými, keď tvoria súčasť výherného komba. V pozadí znie jemná hudba, ale iba vtedy, keď sú kotúče v akcii. Táto hra s automatmi poteší každého, kto oceňuje skvelý dizajn a intuitívnu hrateľnosť.

Zaujal ťa hry od dodávateľa Kalamba? Výborne. Tak ich čím skôr „ochutnaj“ a zabávaj sa v tvojom obľúbenom online kasíne eTIPOS.sk.