Online kasíno eTIPOS.sk ponúka hráčom najširšiu ponuku hier na slovenskom trhu. Ako sa však hovorí, dobrého nie je nikdy dosť, a tak sme našu ponuku znova rozšírili. Objav čaro nových hier ešte dnes!

Stovky hier majú odteraz tri nové prírastky, ktoré prináša nový dodávateľ TOM HORN.

Ide o tieto tri noviny:

243 Crystal Fruits

Ovocie je základným atribútom značnej časti slotov a ako hovorí názov slotu, aj tu je dominantné. Ale pozor, nie je to žiadna ostrieľaná klasika, ale luxusná záležitosť.

Ovocie je vyformované do tvaru drahokamov, špeciálny symbol 243 dopĺňa všetky ostatné a vytvára bonusové kombinácie.

Automat ponúka aj možnosť násobenia výhry výberom karty – červená alebo čierna. To všetko pri parádnom vizuále a príjemnej hudbe.

Slot 243 Crystal Fruits je rozhodne hra, ktorú by mal skúsiť každý.

Black Mummy

Zobuď múmiu z jej dlhočizného spánku, tá sa následne premení na WILD symbol nahradzujúci všetky ostatné symboly a vynásob svoju výhru až päťnásobne.

Množstvo symbolov typických pre staroveký Egypt, nadupadná grafika a najmä podmanivá čierna múmia. To je hra, ktorá priláka pozornosť nielen nadšencov starovekej kultúry.

Ani pri tejto hre od dodávateľa TOM HORN nechýba možnosť navýšenia výhry, ktoré sa vie pri správnom výbere červenej alebo čiernej hviezdy dostať na úroveň desiatok tisíc eur.

Sherlock. A Scandal in Bohemia

Opäť hra, ktorá upúta neskutočnou grafikou. Jej hlavnou postavou je slávny detektív Sherlock Holmes s jeho dvorným pobočníkom Dr. Watsonom.

Na hracom poli nájdeš symboly J,Q,K,A, Scatter symbol, rovnako tak WILD. Bonusové hry otvárajú možnosť Free spinov, ktoré zaručia parádnu výhru.

Vydaj sa ešte dnes po stopách hrdinov z kníh Arthura Conana Doyla.

chcem hrať