Tak tomu sa hovoria predčasné Vianoce! Piatkové žrebovanie lotérie Eurojackpot privialo na Slovensko parádnu výhru. Hráč z Bratislavského kraja totiž v 2. poradí vyhral 500 829 €!

Optimista si zaiste povedal: „to je ale skvelá výhra“. Niekto si možno povzdychol, že tak málo stačilo k tej najvyššej výhre.

Samozrejme, polmiliónová výhra je niečo úžasné, ale zostane tu aj jedno veľké ALE. Od výhry 31 000 000 € totiž delilo slovenského hráča len jedno neuhádnuté powerballové číslo. Trafil totiž 5+1 číslo, ALE, to jedno, posledné nie. A tak sa „musí uspokojiť“ s výhrou 500 829€.

Na druhej strane, čo by za to väčšina z hráčov Eurojackpotu dala!

Šanca na skvelú výhru je však každý piatok. Hlavný jackpot je minimálne 10 000 000 € a rastie až do závratnej výšky 90 000 000 €!

Dočkáme sa výhercu na Slovensku? Bude prvé decembrové žrebovanie čarovné a spoločne so snehovou nádielkou nasype niektorému zo slovenských hráčov mega jackpot?

Výhercom parádneho balíka môže byť zrovna ale možná aj šťastný výherca z novembra, keďže pri uzatváraní svojho tiketu vyplnil 4 hracie polia, ktoré si predplatil na dve žrebovania. Spoločne s doplnkovou hrou Eurojackpot zaplatil za celý lotériovú stávku 18 eur, ktoré už v tejto chvíli pretavil na skvelú výhru viac ako 500 000 €!

Stal sa tak majiteľom tretej najvyššej tohtoročnej výhry v lotérii Eurojackpot na Slovensku. Viac vyhrali len hráči z Košického kraja. V októbri to bola suma 664 091 € a v marci 516 794 €.

Dočkáme sa ďalšej parádnej výhry ešte tento rok? Bude to v treťom či druhom poradí, alebo nebodaj na Slovensku padne jackpot?

Nezabudnite, žrebovanie lotérie Eurojackpot je na programe už tento piatok.

hrať eurojackpot