Sexi diablica, pentagram, rozpálené srdcia, obetný kalich. Už na prvý pohľad je jasné, že najbližšie riadky budú o pekelnom prostredí. Prostredí slotu Hell Mania od Synotu, ktorý ponúka hracie prostredie s piatimi valcami, piatimi pevne stanovenými výhernými líniami a diabolské výhry.

Na získanie výhry potrebuje hráč nájsť 2 (prípadne 3) až 5 rovnakých symbolov v línii, a to zľava doprava, ako sme pri online automatoch zvyknutí.

Navyše, k dispozícii je expandujúci Wild symbol, ktorý sa rozšíri na celý valec kedykoľvek bez toho, aby ste to vedeli ovplyvniť. Klasický symbol sa následne zmení na zvodnú diablicu Maniu, ktorá prináša obrovské výhry.

Ale to ešte stále nie je všetko. Na hráčov čaká aj násobiteľ výhier. Komu sa podarí nájsť na celom valci rovnaké symboly, ktoré budú vo výhernej línii, výhra sa automaticky násobí. Maximálna výhra, ktorá sa dá získať, je 1024-násobok vkladu!

Tak čo, si pripravený na pekelnú zábavu a diabolské výhry?

Kto sa neodváži dráždiť Maniu na prvýkrát, môže si všetko vyskúšať na „nečisto“. Zadarmo bez registrácie a vkladov. Stačí kliknúť na Hraj pre zábavu!

Kasíno eTIPOS.sk ti ponúka vždy niečo navyše.

chcem hrať