Vyber si tú správnu zábavu na tento víkend z ponuky HOT GAMES.

HOT GAMES je výber hier, ktoré ti okrem výhry prinesú voľné spiny do hry. Na každý deň je vybraná iná hra. Zvoľ si tú správnu hru a potom je už jedinou podmienkou vklad do hry vo výške minimálne 50 € a automaticky získaš 50 voľných spinov.

Na najbližšie tri dni sme vybrali medzi HOT GAMES výherné prístroje: Gem-O-Rama, Hell Mania.

Každý deň hraj niečo iné a získaš voľné spiny. Určite si z víkendovej ponuky HOT GAMES vyberieš hru, ktorá ťa zaujme.

Ak si radšej zahráš rýchle, prehľadné a na hranie nenáročné online sloty, potom je práve sobota 21. marec pre teba ten správny deň na HOT GAMES v online kasíne eTIPOS.sk. V tento deň je horúcou hrou online automat Gem-O-Rama. Očarí ťa nielen svojou farebnosťou a unikátnym leskom, ale aj svižným tempom hry a niekoľkými zaujímavými bonusmi. Gem-O-Rama je jednoduchý automat, ktorý je ideálny aj pre začínajúcich hráčov. Tvorí ho 5 valcov, 3 riadky a 10 fixných výherných línii. Výnimočný je aj v tom, že výherné kombinácie platia v oboch smeroch – zľava doprava aj sprava doľava, čo zvyšuje šance vyhrať.

So sexi diablicou „Demonicou“ si môžeš zahrať v nedeľu, 22. marca. Online automat Hell Mania ti ponúkne priam čertovsky dobrú grafiku doplnenú príjemnou hudbou a zvukmi. Je to klasický automat s 5 valcami, 3 riadkami a piatimi fixnými líniami. Okrem toho dostaneš diabolskú ponuku navýšiť si svoju výhru vďaka možnosti využiť funkciu Gamble. Pomocou tejto funkcie si môžeš každú výhru niekoľkonásobne zvýšiť. Stačí uhádnuť farbu karty, ktorá je k tebe otočená chrbtom. Bonus Wild symbol je výnimočný tým, že akonáhle ti nejakú výhernú líniu skompletizuje, expanduje na celý valec, odhalí tak rohatú diablicu v celej jej kráse a tebe môže pomôcť vytvoriť aj ďalšie výherné línie.

Zisti viac o HOT GAME