Fruit Jack

Už z názvu automatu je zrejmé, že hlavným motívom je ovocie. Päť valcov a 40 výherných línií. Na slote nájdu hráči nielen čerešne, melón, hrozno, citrón, pomaranč, slivky, ale aj zvončeky, sedmičky, symbol Mystery a BONUS.

Všetky symboly majú vopred určené ceny, okrem záhadného znaku Mystery, ktorý dáva za 3 a viac symbolov na výhernej línii, minimálnu alebo maximálnu výhru v danej stávke.

A to ešte nie je všetko. Keď sa zobrazí symbol Jack in the box ide o špeciálny divoký symbol, ktorý nahrádza všetky symboly okrem Bonusu. V hre je zaradený ako najvyšší vyplácaný symbol.

Bonus symbol umiestnený naprieč valcami spúšťa 10, 20, alebo 30 voľných otočení.

chcem hrať

27 Diamonds

Drahokamy. Kto by ich len nemal rád?! Na slote 27 diamonds ich je plno, pričom nosia skvelé výhry.

V momente, keď sa objavia na hracom poli 3 zhodné symboly, výhra je vaša.

Na valcoch sa môže objaviť klasický diamant, následne zelený, červený, fialový, oranžový, žltý či modrý drahokam. Nechýba WILD symbol a rovnako tak prémiový symbol v podobne magickej číslice 7.

Divoký symbol WILD násobí výhru dvojnásobne, ak sa na hracom poli objaví dvakrát, hodnota výhra je dokonca štvornásobná!

Book of Secrets 6

Vydaj sa na cestu za strateným egyptským pokladom a vyhrávaj popri tom parádne výhry spoločne so sympatickou archeologičku Ivy, ktorá okamžite upúta pozornosť.

Automat je vyskladaný z 5 valcov, 3 riadkov a 10 fixných výherných línii. Tradičné symboly Wild a Scatter sú zlúčené a vyobrazené ako symbol knihy. Plní funkciu žolíka, čiže supluje chýbajúce symboly vo výhernej kombinácii. Pokiaľ sa tento symbol podarí vytočiť minimálne 3-krát, aktivujete bonusovú hru s voľnými spinmi.

Neváhaj a spoločne s Ivy otvor brány magickej egyptskej cesty plnej rozprávkových výhier!

chcem hrať