Medzinárodná lotéria Eurojackpot pripomína pomyselný sud s pušným prachom, ktorý je naplnený, zápalná šnúra je blízko ohňa, už len vybuchnúť. Jackpot Eurojackpotu totiž činí sumu šialených 90 miliónov eur, niekoľko miliónová výhra čaká na hráčov aj v druhom poradí.

Piatok 15. januára bude jedným z najsledovanejších dní nového roka. O 20. hodine sa tradične vo fínskych Helsinkách totiž žrebujú čísla lotérie Eurojackpot, ktoré môžu zmeniť život hneď viacerým hráčom na Starom kontinente.

Najlepšie by o tom vedel povedať šťastný hráč, ktorý sa v polke októbra stal majiteľom takmer 59 miliónov eur. Odvtedy sa bank v Eurojackpote plní a my stále čakáme na ďalšieho supermilionára.

Lotéria Eurojackpot bola v Európe spustená v roku 2012. Na Slovensko dorazila o tri roky neskôr. Výška Jackpotu patrí medzi tie najatraktívnejšie, hoci vyhrať ho nie je až také ľahké. Ak sa na vás však šťastie usmeje, tak sa môžete tešiť z 90 miliónov €.

Ale pozor!

Navyše, ak vyplníte všetky štyri polia tiketu lotérie Eurojackpot, prikúpte si Eurojackpot JOKER, získajte k tomu eŽreb v hodnote 50 centov zadarmo. Vďaka tejto akcii tak môžete hrať nielen o skvelý Jackpot, ale aj o okamžité výhry v hodnote až 5 000 € v zábavných eŽreboch Magic Forest, Funny sheep alebo Geisha.

Nárok na bonus má hráč iba raz počas trvania akcie. Trvanie akcie je od 11. 1. 2021 (15:30:00) do 15. 1. 2021 (17:59:59).

Či sa už rozhodnete pre svoje šťastné čísla alebo zveríte osud náhodným číslam, držíme vám palce, nech do klubu supermilionárov pribudne ďalší hráč zo Slovenska.

hrať eurojackpot