Turnaje sú ideálnym spôsobom ako v kasíne vyhrať niečo navyše. Správny kasínový hráč má o nich dokonalý prehľad. Nepremeškaj preto nový Superturnaj, v ktorom sa hrá o bonusy vo výške 3 000 €. Od 21. do 24. júla máš šancu ukrojiť si svoj bonusový kúsok.  

Fanúšikom kasínových hier nie je potrebné Superturnaj predstavovať. Počas pár dní vieš vylepšiť svoje hráčske skóre o krásne bonusy. Tentokrát máš šancu zabojovať o bonusy spolu vo výške až 3 000 €. Ako ich získaš?

Stačí ak budeš dodržiavať dve základné pravidlá:

1. Vyber si jeden zo 4 výherných automatov

Svoju hráčsku pozornosť zameraj buď na Claws vs Paws, Spell Craft, Sevens & Fruits alebo Crystal Land. Nájdeš ich v širokej ponuke na eTIPOS.sk.

2. Hraj a zbieraj body

Na to, aby si bol zaradený do rebríčka výhercov musí aj tvoja stávka splniť základné podmienky. Jej výška musí byť minimálne 0,50 € a horúce koleso automatov sa musí od prihlásenia sa do hry zatočiť aspoň 20 – krát.

Snaha sa však určite oplatí!  Hráč, ktorý získa v súčte najviac bodov bude odmenený bonusom až 350 €. Aj ostatní priaznivci kasína si však prídu na svoje. Odmeníme až 30 najlepších hráčov!

Poponáhľaj sa, Superturnaj trvá od 21. do 24. júla 2020!

Prajeme šťastnú ruku.

chcem sa zapojiť do super turnaja

V článku spomenuté bonusy a promo akcie sú aktuálne v deň zverejnenia článku. Aktuálne promo akcie nájdete v sekcii promo akcie na www.etipos.sk