TIPOS extraliga sa blíži ku koncu základnej časti, každý bod sa tak počíta. Ako dopadnú piatkové a nedeľňajšie zápasy? Tipni si s TIPOSom a využi najlepšie kurzy na trhu!

Pri uzatváraní športových stávok môžu navyše tipéri využiť množstvo skvelých noviniek, o ktorých sme informovali v týchto dňoch. Gigantické výhry? Množstvo zápas na tikete? A prečo nie? Šport s TIPOSom nebol nikdy zábavnejší.

A ktoré zápasy hokejovej TIPOS extraligy patria na tiket? Pokojne všetky. Inšpiruj sa našimi analýzami a využi 1. stávku bez rizika až za 50 €.

PIATOK

Trenčín – Slovan – 2

Tradiční rivali. Zápas, ktorý by mal prilákať na trenčiansky zimák tritisíc fanúšikov, sľubuje zaujímavé hokejové divadlo. Dukla sa pomaly dvihla z dna tabuľky, predkolo play-off ju neminie. Ideálne by sa naň naladila sériou víťazstiev aj v ťažkých zápasoch, presne ako so Slovanom. Belasí však poškuľujú po výhre v základnej časti TIPOS extraligy. Slovan si pred play-off privzal do tímu dvojicu trénerov z Fínska, konkrétne z Jokeritu Helsinki, ktorá bude pomáhať Andrejovi Podkonickému dosiahnuť na titul. Zápasy v Trenčíne bývajú pre Bratislavčanov náročné, z posledných štyroch sa až trikrát zrodila remíza (ak počítame aj jeden prípravný duel). Dnes by to mala byť dvojka. Slovan má širší a kvalitnejší káder, povzbudila ho istotne aj výhra z Košíc 5:3.

 

Nové Zámky – Michalovce – X

  1. Tretina – X

Domáci urputne bojujú o pozíciu v predkole play-off, keď majú aktuálne na konte 49 bodov, rovnako ako trápiaci sa Prešov. Každý bod tak je dôležitý. S Michalovcami to bude náročný súboj, z posledných piatich zápasov však majú, na prekvapenie, domáci lepšiu formu ako štvrtý tím tabuľky. Ten vyhral len dvakrát, Zámky hneď trikrát, pričom aj posledný vzájomný duel týchto tímov sa skončil výhrou mužstva z južného Slovenska. Štyrikrát z piatich duelov sa skončila prvá tretina remízou.

Prešov – Spišská Nová Ves – X

Práve Prešov je hlavný rival Nových Zámkov o postup do play-off a preto v prípade mužstva trénera Ernesta Bokroša platí takisto, že každý bod je extrémne dôležitý. Prešov je v náročnej situácii. Má najhorší útok ligy, navyše, produktívny Kanaďan Jonathan Carbonneau si zbalil kufre a zo strachu pred vojnou, ktorá zúri na Ukrajine, sa vrátil domov. Celková nálada v kabíne tímu nie je dobrá, Ukrajine Vitalij Lyalka možno dostane povolávací rozkaz. Tieto skutočnosti nedodávajú na pohode, ale Prešov sa pokúsi napriek tomu skonsolidovať. Minimálne bod by mal získať.

Nitra – Zvolen – X

Atraktívny duel piatkového programu sa hrá pod Zoborom, kde druhý tím hostí tretí. Stretávajú sa kvalitné ofenzívy, keď oba tímy si držia priemer takmer 4 gólov na zápas. Nitra prišla na ľade Košíc o sériu šiestich výhier v rade, Zvolen bodoval v posledných šiestich dueloch, pričom päť vyhral. Hľadať favorita je náročné. Doteraz hrali trikrát. Raz vyhrala Nitra, raz Zvolen, raz sa skončil zápas remízou. Na iksku to vidíme aj teraz.

NEDEĽA

Nové Zámky – Slovan – 2

Počet gólov – menej ako 5,5

Na kom si belasí vylámali v posledných dvoch vzájomných zápasoch zuby? Kto tipuje Nové Zámky, má pravdu. Je to nečakané, ale je to tak. O to viac sa bude chcieť favorit presadiť a potvrdiť, že nepodcení zápas na juhu Slovenska. Veľa gólov v zápase nepadne.

Zvolen – Košice – X2

Majster je papierový favorit zápasu, ale Košice sa budú chcieť chytiť pod novým trénerom Danom Cemanom výhrou vo veľkom zápase. Navyše, vo Zvolene hrať vedia. Vyhrali tu aj pred nedávnom, 19. februára, 3:2. Na tiket sa oplatí dať prekvapenie.

Dukla Trenčín – Liptovský Mikuláš – 1

Favorit je domácim tím, čo by mal aj potvrdiť. Liptáci síce ešte živia ako-takú nádej aj na predkolo play-off, ale Dukla s týmto súperom doma prehrala naposledy pred štyrmi rokmi. Odvtedy má na konte viacero výhier aj o dva či tri góly.

Poprad – Michalovce – 1

Domáci zažívajú náročné obdobie, v posledných zápasoch sa nevedia herne chytiť a prehrávajú zápas za zápasom. Príde zmena s Michalovcami? Z posledných štyroch domácich duelov zdolali Michalovce hneď trikrát. Bude to poriadny boj, rozhodnú maličkosti.

Prešov – Spišská Nová Ves – 2

Dvakrát za sebou sa stretnú tímy z východu Slovenska. Lepšiu formu aj pohodu majú Spišiaci. Minimálne jeden zápas v Prešove získajú.

KOMPLETNÁ PONUKA